Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy néz ki, hiba volt az...

Úgy néz ki, hiba volt az akkumulátorgyárak építése?

Figyelt kérdés
Az elektromos autók piaca csökkenőben van, így nem kell annyi akkumulátor sem. Én már 2 éve megmondtam, hogy nem lesz ez így jó, de hát nem én vezetem az országot.

2024. júl. 18. 01:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%
Az az igazság, hogy az elektromos autónak múltja van, de jövője nincs. Az 1800-as években még volt létjogosultsága és különösen a nők körében. Aztán az 1900-as évek elején az indítómotor megjelenése teljesen kiszorította. Mára meg már egyszerűen az esélytelenek kategóriába került át, ami elterjedni sohasem fog. Vannak akik azt hiszik, hogy igen, de ők nem tanultak fizikát.
2024. júl. 18. 07:50
 12/25 anonim ***** válasza:
44%
10: Hogyne, mind áll át ez elektromos gyártásra. Pl Volvo 2030-tól már csak azt gyárt.
2024. júl. 18. 07:50
 13/25 anonim ***** válasza:
40%
11: Ez nem fizikai, hanem szabályozási és politikai kérdés.
2024. júl. 18. 07:52
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Őszinte leszek, nem tudom. Megértem, ha első pillantásra jó ötletnek tűnt ennyit felhúzni belőlük. Nem tudtam ugyanakkor, hogy ilyen veszélyes a működtetésük. Szerintem, ha betartanák a biztonsági előírásokat, a jövőben még akár jobban is elsülhetne a dolog. Ha minden rendben ment volna, akkor szerintem kb. az egyetlen értelmes húzása lett volna a kormánynak, hogy mindezt meglépte. A baj az, hogy az építők látszólag telibeszrják a biztonsági előírásokat, és a kormány szemet huny efölött.
2024. júl. 18. 08:08
 15/25 anonim ***** válasza:
42%
Értem. Akkor szabályozásban rendeld el politikailag hogy egy amper erősségű áram egy másodperc alatt legalább nyolc - tíz coulomb töltést márpedig vigyen át!
2024. júl. 18. 08:13
 16/25 anonim ***** válasza:
18%

"Ha minden rendben ment volna, akkor szerintem kb. az egyetlen értelmes húzása lett volna a kormánynak, hogy mindezt meglépte."

Igazából ez sem igaz. Bármennyire is rendben megy minden, még akkor is ott az az aprócska bibi, hogy az egésznek nincs jövője. :)

2024. júl. 18. 08:16
 17/25 anonim ***** válasza:
7%
15: Nem, nem érted. Tele van már elektromos autókkal a világ, működik a dolog, innentől senkit nem érdekel az ampered. Próbálj haladni a korral, le vagy maradva.
2024. júl. 18. 08:17
 18/25 anonim ***** válasza:
42%

"senkit nem érdekel az ampered"

Értem én a sirámod, csak hát az a kurwa fizika az olyan, hogy hiába próbálod megbaxni, egyszerűen nem esik teherbe. A világ már csak ilyen. :)

2024. júl. 18. 08:23
 19/25 anonim ***** válasza:
#16 De mi az oka annak, hogy nincs jövője?
2024. júl. 18. 09:02
 20/25 anonim ***** válasza:
11%
18: Nem, a világ már rég túllépett rajtad, és gyártja az elektromos autókat.
2024. júl. 18. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!