Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter hogy lehet...

Márki-Zay Péter hogy lehet ennyire hülye?

Figyelt kérdés

Anno miniszterelnök jelöltként is össze-vissza beszélt butaságokat, amiket aztán a kormánymédia jól ki tudott forgatni ellene. De még erre sem volt szükség, sok embert önmagában is elriasztottak tőle a kijelentései.

Azt hinné az ember, hogy azóta tanul ebből a hibájából, és alkalmazott pl. valamilyen tanácsadót.

Erre most azt kezdte el ragozni az ATV-ben, hogy Vitézy Dávid meleg, Orbán pedig zsidó nevet adott a gyerekeinek...

Ez az ember nem gondolkodik?

2024. jún. 8. 22:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg ügyes húzás volt tőle, ha esetleg az erre fogékony szavazók elfelejtették volna mit mondott Tarlós 8 éve Vitézyről és a tütü klubról.
2024. jún. 8. 22:03
 2/15 A kérdező kommentje:

#1 Az lehet, hogy Karácsonynak tudott ezzel kedvezni Vitézy ellen.

De én most arra gondolok, hogy mit lát az egyszerű ellenzéki szavazó, aki miniszterelnöknek támogatta volna, vagy vásárhelyen rá szavazna, magából MZP-ből: azt, hogy kb. azt a dumát nyomja ő is, mint a Mi Hazánk...

2024. jún. 8. 22:06
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Mit mondott Tarlós linkelnéd? Hozzám pl. el sem jutott.
2024. jún. 8. 22:07
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem fogalma sincs azokról, akikhez beszél, és akiket meg szeretne szólítani. Más dimenzióban él.
2024. jún. 8. 22:08
 5/15 anonim ***** válasza:
2024. jún. 8. 22:09
 6/15 anonim ***** válasza:
60%

Ügyes húzás? Épeszű ember nem kezdi el vizsgálni, hogy kinek hány zsidónevű gyereke van meg rágalmazni embereket azzal, hogy homoszexuálisak. Ez leginkább kellemetlen Karácsonynak is, ő így soha nem kommunikálna.

2024. jún. 8. 22:10
 7/15 anonim ***** válasza:
48%

6.

És ez az ellenzék 😂

Sokszor nem tudom eldönteni, hogy a fidesz vagy az ellenzéki szavazók a nagyobb bohócok 🤣

2024. jún. 8. 22:25
 8/15 anonim ***** válasza:
36%

Mzp elmelete h a homofob es antiszemita fidesz szavazokat ezzel eltantorithatja Vitezy tamogatasatol.

Amugy Vitezy jo eselyel tenyleg meleg (Tarlos is utalt ra) Orban gyerekeinek meg hagyomanyosan zsido neveket adtak (mint amugy egy csomo mas magyarnak is).

MZP nem hiszem hogy amugy ezzel barmit is elerne, de ez a megfontolas a kommunikacioja mogott.

2024. jún. 8. 22:27
 9/15 anonim ***** válasza:
32%

Nem vagy éles kés a fiókban, ha ezt az egyszerű dolgot nem látod át.

Segítek, 2018 Vona Gábor.

Az, hogy valakinek tényszerűen zsidó a keresztneve, az nem antiszemitizmus, hanem egy megvilágítás, hogy orbán a soros tanítvány.

2024. jún. 8. 22:30
 10/15 A kérdező kommentje:

"de ez a megfontolas a kommunikacioja mogott"

Hát nem tudom, én és még sokan nem megfontolásokat keresünk mögötte, hanem egyszerűen azt mutatja ezzel, hogy maga MZP homofób és antiszemita.

2024. jún. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!