Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter hogy lehet...

Márki-Zay Péter hogy lehet ennyire hülye?

Figyelt kérdés

Anno miniszterelnök jelöltként is össze-vissza beszélt butaságokat, amiket aztán a kormánymédia jól ki tudott forgatni ellene. De még erre sem volt szükség, sok embert önmagában is elriasztottak tőle a kijelentései.

Azt hinné az ember, hogy azóta tanul ebből a hibájából, és alkalmazott pl. valamilyen tanácsadót.

Erre most azt kezdte el ragozni az ATV-ben, hogy Vitézy Dávid meleg, Orbán pedig zsidó nevet adott a gyerekeinek...

Ez az ember nem gondolkodik?

2024. jún. 8. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Én a visszalépés után bizonytalan voltam,hogy kire szavazzak,de pont ezek a nemtelen MZP kijelentések győztek meg arról,hogy Vitézyre szavazzak.
2024. jún. 8. 22:42
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

“ Amugy Vitezy jo eselyel tenyleg meleg (Tarlos is utalt ra) Orban gyerekeinek meg hagyomanyosan zsido neveket adtak (mint amugy egy csomo mas magyarnak is).”

Én sem az állítások igazságtartalmát kritizálom… Hanem azt, hogy mégis ki kezd el arról beszélni, hogy Orbán gyerekeinek zsidó nevei vannak, Vitézy meg homokos? Én maximum 6 sör és 5 feles után kezdek el ilyeneken agyalni, hogy ki b@zi meg ilyen zsidó összefüggéseket keresni. Pali megőrült, kellene pihenjen, úgy 1 évet, heverje ki a ‘22-őt…

2024. jún. 8. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
MZP-vel kapcsolatban már 22-ben is többször, volt olyan érzésem, hogy nem tudja mit beszél, elég meghökkentő kijelentései voltak. Régi időkben ezt röviden elintézték, annyival, hogy h.lye, ma biztos lenne rá valami más szó, talán érzelmi analfabétának neveznék, vagy pszichopatának.
2024. jún. 8. 23:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Orulok h ti nem vagytok se homofobok se antiszemitak, de rengeteg fidesz szavazo az, nem veletlen nyomja a fidesz a homofob torvenyeit (konyv foliazas). Igaz a zsidozasbol mar csak Sorosozas es hatterhatalmazas maradt, meg most pont nagy haverunk Nethanjau de eleg zsidozast hallgattam fideszesektol.

Ettol fuggetlenul mint irtam nem hiszek az ilyen kommunikacio sikeressegeben.

Ugye MZP a migransszamlalora hivatkozik ami azert egy sokkal megfoghatobb dolog volt, amikor Roganek a letelepedesi kotvenyt nyomattak, az mukodott ez nem fog.

MZP ezt nem latja be.

De pl ilyen kommunikacio a Csádi "békemisszio" Vs "nem küldünk magyar katonát külföldre" ami viszon müködik, szoval érezni kéne hol a határ.

2024. jún. 8. 23:37
 15/15 anonim ***** válasza:
43%

"össze-vissza beszélt butaságokat, "

Na mondj példát. Rengeteg hazugság is terjedt róla.

2024. jún. 10. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!