Utólag visszanézve hiba volt Medgyessy Pétert elzavarni az MSZP éléről és a miniszterelnöki pozícióból?
Figyelt kérdés
jún. 18. 03:18
2/8 anonim válasza:
Komcsi így hát nem. Oda se lett volna szabad engedni. Rendszerváltásnál importálni kellet volna a politikusokat nyugatról, lehet jobban jártunk volna. A milyeinket meg exportálni ororszokhoz.
4/8 anonim válasza:
Én balocslipsikomcsi vagyok életem kezdete előtt óta, de, hogy nekem egy olyan ember igenis probléma, akiről kiderült, hogy ügynök volt...
Nem értem, hogy lehet visszasirni egy olyan minielnököt, aki a sajátjait árulta el a korábbi rendszerben azoknak, akiket elvileg ugye kirúgdaltunk az országból.
5/8 Alex Fly válasza:
Meglepő lett volna, ha el tudják zavarni az MSZP éléről, léven még tag sem volt, nem hogy pozíciója a pártban...
6/8 anonim válasza:
Igen az volt, ahogy Horn gyula kigolyózása is. Lehet csak az idő szépíti meg, de azóta nem volt még a baloldali minimumot megütő jelölt se. Jó Karigeri valami olyasmi, de teljesen komolytalan próbálkozás volt a 18as.
7/8 anonim válasza:
Ja lemondott mert tanácsadója bizonyos Gyurcsány Ferenc olyan jó tanácsokkal látta el, hogy aztán le kellett mondania átadva a helyét a tanácsadónak, aki olyan ügyes volt, hogy ő is lemondott.
Mellesleg Medgyessy lemondását egy rakás miniszterének lemondása előzte meg, midőn hevesen állították, hogy "nincs kormány-válság" (végülis miért mondana le a kormány minisztereinek fele majd a miniszterelnök is, amikor nincs kormány-válság...)
8/8 A kérdező kommentje:
Persze, ügynök volt, de megkaptuk helyette Gyurcsányt, aki a teljes baloldalt zátonyra vitte és a nyakunkra hozta az Orbán rendszert.
jún. 20. 02:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!