11, ezen az oldalon, mindenki olyan kérdést ir ki, amilyet szeretne, de, ha szeretnéd, én kiteszem ezt, csak kérni kell.
2024. júl. 17. 10:14
12/28 anonim válasza:
“Kapásból nem házasodhatnak.”
Homoszexuális nő házasodhat homoszexuális férfival. Ez egyszerűen nem igaz, amit írsz.
2024. júl. 17. 10:35
13/28 anonim válasza:
12, nagy segitség ez a magyar homoszexuálisoknak, kiváltképp, hogy az LMBTQ nem csak homoszexuálisokból áll.
De ez azt jelent, hogy egy transz nő, házasodhat transz férfival?
2024. júl. 17. 10:38
14/28 anonim válasza:
Milliószor több joguk van. Próbálnék én heteró-büszkeség felvonulást rendezni...
2024. júl. 17. 10:39
15/28 anonim válasza:
14, mi az, hogy próbálnál?! Ott volt a Margitszigeten, miért nem mentél ki?
2024. júl. 17. 10:41
16/28 anonim válasza:
#12 Ez esetben viszont a melegházasság nem többletjog, hiszen onnantól a heteró férfiak is házasodhatnának heteró férfiakkal. Mindenkinek több joga lenne.
17/28 HakapiszikMatyi válasza:
Ugyanazon jogok illetik meg, mint egy átlagos hetero nőt, férfit. Az állam törvényei pedig mindenkire egyformán vonatkoznak.
18/28 anonim válasza:
Érdekes ez az oldal ahol törlik azt a választ miszerint nem foghatják meg egymás kezét mert nekik mennek a jobbosok. :)
19/28 HakapiszikMatyi válasza:
"ma 10:41"
Sok mindent törölnek, mert sok a "jelentgető":(
Anno a 66-os BKV busszal mentem hazafelé melóból, és előttem ült két roma pasi, akik elkezdtek smárolni... Én aztán igazán "jobber" vagyok, és kb. fél kézzel agyoncsaptam volna mindkettőt, ha akarom, de inkább előre mentem a buszon, és ennyi. Ez egyébként nem jog, hanem intelligencia kérdése. Nem visszük ki a magánéletünket mások elé, az utcára. csak náluk olyan szinten magas az exhibicionizmus, hogy nem bírják ki.
2024. júl. 17. 10:58
20/28 anonim válasza:
#19 De a kézfogás nem is smárolás 😂
Ám ez vicces hogy a romák ilyen tekintetben nyitottabbak, az ember azt hinné fordítva van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!