Mit szóltok hozzá, hogy újabb történelmi mélyponton a születésszám Magyarországon? 12%-kal születik kevesebb gyerek mint 1 éve!
12% csökkenés, egyetlen év alatt, az rengeteg! Nagyon nagyon hatalmas csökkenés.
A magyarok rapid módon kihaló félben vannak a Fidesz rossz családpolitikája miatt? Budapesten és jópár nagyvárosban már nagyon látszik ennek a társadalmi hatása. A fővárosban már magyar szót alig hallasz a belsőbb kerületekben.
Ki lehet mondani, hogy multikulturális bevándorló ország leszünk, mert nem tudjuk reprodukálni önmagunkat? Már a Fidesz is nem fél millió de már 1 millió munkaerőről beszél a harmadik világból, akikre szükségünk van.
Ne már, a Petőfi film, Győzike és Tóth Gabi sem hatott?
Nagyon csalódott vagyok, még a végén háborúpárti leszek.
Pároztatni kell Tóth Gabit és Győzikét, hogy kettejükből megszülessen az Igaz Magyar Hazafi. Tóth Gabi feladata, hogy naponta legalább 2x szüljön.
3, nyugi a szülészeten dolgozó ápolónő ismerősöm szerint, az idei adatok folyamatosan egyre rosszabbak lesznek.
Üresek az osztályok.
Innen szép nyerni, majd 50 év múlva.
Mit szólok hozzá? Szomorú dolog.
Nem a fideszt akarom védeni, de szerintem ez a probléma nem igazán az ő hibájuk.
Ez a modern világ velejárója. Minden fejlett ország ezzel a gonddal küzd.
Dehogy küzd ezzel a gonddal a fejlett világ. Én Bécsben élek már 3. éve.
A lakosság folyamatosan emelkedik, rengeteg a fiatal, rengeteg új lakóépület és irodaház épül, folyamatosan fejlődik az infrastruktúra.
Azt lehet látni, hogy Nyugaton virágzik a társadalom és a gazdaság, részben a kelet-európai bevándorlóknak is köszönhetően, de egy osztráknak sem megterhelő egyáltalán a gyerekvállalás. Az anyagi jólét itt adott.
De hogy Magyarország hova süllyed már, azt el se tudom képzelni. Mi lesz azzal az országgal, nem 50 hanem 5 éven belül? :D
#8 Jössz itt Béccsel, hogy emelkedett Ausztria lakosságszáma. A kérdésben születésszámról volt szó.
" [link]
"A bevándorlás hiányában az osztrák lakosság csökkent volna, ugyanis tavaly 10 705-tel többen haltak meg az országban, mint ahány gyermek született.
A népesség kizárólag a nemzetközi bevándorlás hatására növekedett!"
Hiába van jólét az osztrákoknál, ott se akarnak szülni az emberek. Nem értitek, hogy ez nem a fideszen múlik? Itt a modern társadalmi rendszer teljes átalakuláson kellene, hogy átmenjen.
Utálom a fideszt, de azért nem kellene birka mód mindent a nyakukba varrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!