Szerintetek, mi lehet az okat, hogy a világszinten is kiemelkedő családsegitő és gyerekvédelmi kormányunk ellenére is fogy a magyar és csökken a születésszám?
Erről nem Viktorta tehet, hanem csakis a társadalom, mert: A, nem tud ebben a Nemzeti Jólétben meglenni, mert sokaknak Darius kincse is kevés lenne;
B, sokak inkább drogoznak, alkoholizálnak, cigiznek ahelyett, hogy Viktorta parancsát teljesítenék, azaz, hogy legyen gyerek.
Nem vagyok sem fideszes, sem jobboldali, de tény, hogy a termékenységi ráta folyamatosan nő, szóval minimálisan igenis működik a terv, az más kérdés, hogy érdemi növekedést nem sikerült elérni 13 év alatt sem. Ebből a szempontból kudarc.
És megint más kérdés, hogy szükség van-e egyáltalán erre.
Termékenységi ráta folyamatosan nő?:
Majdnem ezerrel kevesebb magyar gyerek született 2022 szeptemberében, mint egy éve. 2022 szeptemberben 7673 gyerek született Magyarországon, 962-vel kevesebb, mint egy évvel korábban – közölte a Központi Statisztikai Hivatal.2022. okt. 28.
és akkor még érdemes hozzátenni a népszámlálás eredményeit is, ami 500000-el lett kevesebb, mint 10 éve.
Nagyjából minden ellene szól.
Alacsony fizetések.
Miután megvan a gyerek meg gyakorlatilag szembe fog fordulni a rendszer a leépített szoc háló miatt és a nem létezó dolgozót védő szervek miatt.
Gyerekorvos vagy orvos kihaló állatfaj.
Táppénz alatt a beteg gyerek miatt mo n lazán kirúghatnak.
De legjobban úgy lehetne megfogalmazni, hogy ebben az orszagban a gyerekvállalás a lehetetlen anyagi helyzet és a lehetetlen szoc háló miatt, nem önkiteljesedés fejlődés.
Hanem egy nagyon súlyos lemondás.
A termékenységi ráta teljesen mást jelent.
Nem azt hogy darabra hányan születnek, hanem ezt:
Én értem, hogy mit jelent a termékenységi ráta.
A darabszámok nem értik, a számok nem értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!