Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Táppénz alatt tényleg nem...

Táppénz alatt tényleg nem lehet elmenni "nyaralni"?

Figyelt kérdés

Az orvos kiírhat kiégésre is táppénzre.

Az nem egy olyan betegség amit azzal oldunk, meg ha egész nap fekszünk otthon az ágyban, mint az influenzával.

Célszerű elmenni kikapcsolódni.Természetet járni, hegyet mászni, thai masszásra menni, wellnessezni...stb

Ezt pedig otthon nem lehet.

A kiégést a teljes szellemi és testi felfrissülés enyhíti.

2024. júl. 16. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Rendben.
2024. júl. 16. 13:28
 2/13 Fsms ***** válasza:
73%
Igen. Nyilván social médiára nem tenném ki, sokakat irritálhat.
2024. júl. 16. 13:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Oda mész ahova akarsz táppénz alatt és szabadságon is.
2024. júl. 16. 14:05
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Elmehetsz nyaralni. Aztán kirúghatnak, ha visszamész.
2024. júl. 16. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:

4es. Meert ha otthon marad is es visszamegy ugyanugy elkuldhetik nem?

Hülye

Menjel kedves kerdező nyugodtan. Persze ne posztold ki a fb ra.

En is voltam mar tobbszor is

2024. júl. 21. 13:52
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
#5: Csimpikém, ha elmész hegyet mászni vagy Ibizára bulizni a táppénz alatt én mint munkáltatód úgy rúglak ki, hogy a lábad se éri a földet! Arra van a szabadság!
2024. júl. 21. 15:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem olyan egyszwru azt bizonyitani kedves 6os. Tappenz alatt meg mindent lehet csinalni ami a gyogyulasod segitni okoskam
2024. júl. 23. 16:30
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 "Csimpikém", azért nem rúghatsz ki senkit, mert elment hegyet mászni a munkaidején kívül. Azonnal be is perelnélek, amiért személyes sértődöttség miatt rúgtál ki, pedig a felmondást részletesen indokolni kell és érintenie kell a munkát, tehát az én vallásom, nemem, vagy hobbim miatt nem rúghatsz ki, ahogy azért sem, mert én a munkaidőn kívül elmentem bulizni. Kivétel persze, ha a magatartásommal sértem a cég jó hírnevét, de ezt egy hegymászás nem meríti ki. Aztán ha a gatyádat is ráfizeted a személyes kirohanásaidra, majd megtanulod hogy a munkavállalónak milyen jogai vannak.
2024. júl. 23. 16:38
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Es csimpikém. Hogy rugnál ki?

Mit irsz a,felmondásomra?

Hiaba irsz ra barmit nem,vagyok koteles aláirni. Foleg ha olyan a gatyádat is leperelem

7es voltam csimpánzkám

Idióta

2024. júl. 25. 19:42
 10/13 anonim ***** válasza:

8~

De nem ugyanaz ez a helyzet a pihenőnappal és a szabadnappal! Hacsak orvos nem támaszt alá ilyesmit, akkor nem nagyon lehet jogilag megtenni. Vagyis jogilag jogos lenne a kirúgása!

2024. aug. 26. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!