Igen. Nyilván social médiára nem tenném ki, sokakat irritálhat.
2024. júl. 16. 13:39
3/13 anonim válasza:
Oda mész ahova akarsz táppénz alatt és szabadságon is.
2024. júl. 16. 14:05
4/13 anonim válasza:
Elmehetsz nyaralni. Aztán kirúghatnak, ha visszamész.
2024. júl. 16. 14:46
5/13 anonim válasza:
4es. Meert ha otthon marad is es visszamegy ugyanugy elkuldhetik nem?
Hülye
Menjel kedves kerdező nyugodtan. Persze ne posztold ki a fb ra.
En is voltam mar tobbszor is
2024. júl. 21. 13:52
6/13 anonim válasza:
#5: Csimpikém, ha elmész hegyet mászni vagy Ibizára bulizni a táppénz alatt én mint munkáltatód úgy rúglak ki, hogy a lábad se éri a földet! Arra van a szabadság!
2024. júl. 21. 15:57
7/13 anonim válasza:
Nem olyan egyszwru azt bizonyitani kedves 6os. Tappenz alatt meg mindent lehet csinalni ami a gyogyulasod segitni okoskam
2024. júl. 23. 16:30
8/13 anonim válasza:
#6 "Csimpikém", azért nem rúghatsz ki senkit, mert elment hegyet mászni a munkaidején kívül. Azonnal be is perelnélek, amiért személyes sértődöttség miatt rúgtál ki, pedig a felmondást részletesen indokolni kell és érintenie kell a munkát, tehát az én vallásom, nemem, vagy hobbim miatt nem rúghatsz ki, ahogy azért sem, mert én a munkaidőn kívül elmentem bulizni. Kivétel persze, ha a magatartásommal sértem a cég jó hírnevét, de ezt egy hegymászás nem meríti ki. Aztán ha a gatyádat is ráfizeted a személyes kirohanásaidra, majd megtanulod hogy a munkavállalónak milyen jogai vannak.
2024. júl. 23. 16:38
9/13 anonim válasza:
Es csimpikém. Hogy rugnál ki?
Mit irsz a,felmondásomra?
Hiaba irsz ra barmit nem,vagyok koteles aláirni. Foleg ha olyan a gatyádat is leperelem
7es voltam csimpánzkám
Idióta
2024. júl. 25. 19:42
10/13 anonim válasza:
8~
De nem ugyanaz ez a helyzet a pihenőnappal és a szabadnappal! Hacsak orvos nem támaszt alá ilyesmit, akkor nem nagyon lehet jogilag megtenni. Vagyis jogilag jogos lenne a kirúgása!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!