Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyek azok az országok ahol...

Melyek azok az országok ahol az emberek a gyakoris felhasználók nézeteinek homlokegyenest ellenkezőjét képviselik?

Figyelt kérdés

Mivel évek óta követem ennek az oldalnak ezt a kategóriáját ezért van némi tapasztalatom.

Itt az Izrael-Ukrajna-Szivárvány trio alap konszenzusnak számít 🇮🇱🇺🇦(🇺🇲)🏳️‍🌈👨‍❤️‍💋‍👨

Aki ettől eltér a buta, idióta retardált és utálni kell meg ott mocskolni ahol csak lehet (pl aki Palesztina mellett áll arra azt kell hazudozni, hogy támogatja a terrorizmust stb).

Tehát ezen igazából nincs is mit részletezni, aki ismeri ezt az oldalt annak semmi újat nem tudok írni.

De melyek azok az országok, ahol ennek homlokegyenest az ellenkezőjét képviselik, azaz 🇵🇸🇷🇺👨‍👩‍👧‍👦

Tehát Palesztina-Oroszország-Heteroszexualitás, és aki ettől eltér azt nem utálják ki meg ócsárolgassak egyből és nézik le felsőbbrendűségüket éreztetve (mint fordítva a gyakoris ballibek a másik tábor felé).

Nyilvánvalóan globális szinten ez az átlag (csak ezt hiába magyaráznám a belpesti burokban élőknek), tehát a Föld kb 80% velem azonos nézeten áll. Éltem Európán kívül is, igazából semmiben nem nagyon tértem el az ottaniaktól. Más férfiak helyett nőkre gerjedtem, ez ott normális volt. Ellenben itt emiatt szégyenkezni kell, mert itt a szivárvány az új divat.

De, ha nem szeretnénk messze menni, akkor itt a közelben Európában hol a legellentétesebbek a gyakorisokkal?

Olvastam, hogy 🇧🇻🇮🇪🇪🇸🇸🇮 is nyíltan kiállnak Palesztína mellett, tehát ezzel máris őrjöngve tépkedni kezdenék a hajukat a gyakoris ballibek. Viszont üvöltésük lecsillapodik amikor megtudják, hogy pl Spanyolország nagy támogatója a genderizmusnak is. De milyen egyéb országok vannak, ahol nemcsak ebben térnek el a gyakorisoktól, hanem a többi dologban is?

2024. júl. 13. 15:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Már megint mi ez a Fideszes provokáció? Unalom van és troll kérdéseket kell irogatni?
2024. júl. 13. 15:29
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Tényleg iszonyat ostoba lehetsz, ha még azt sem tudod kitalálni, hogy az ÁLTALAD vallot nézetek mely országokban népszerűbbek. Nem tévedünk olyan nagyot, amikor hülyének nézünk titeket.
2024. júl. 13. 15:47
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Antilibsulia.
2024. júl. 13. 17:16
 4/20 anonim ***** válasza:
26%

"a Föld kb 80% velem azonos nézeten áll."

Annál azért kicsivel több. Ha csak azt vesszük, hogy itt Európában ahol legnagyobb divat az ukránszopdosás az emberek 51%-áll az oroszok mellett, már nem is kell olyan messzire menned.

2024. júl. 13. 17:21
 5/20 A kérdező kommentje:

Még az ukránok sem akkora ukrajnafanatikusok, mint a gyk-s ballibek.

Volt egy kérdésem anno, hogyha Ukrajna hadat üzenne Magyarországnak és megindulna akkor melyik oldalhoz csatlakoznának. Természetesen Ukrajnát választották. Egyedül azért az országért lennének hajlandóak fegyveresen is harcolni és háborúba vonulni, de Magyarországért soha.

Az #1 meg megint irkál marhaságokat, látszik mennyire fogalmuk sincs a ballibeknek a valóságról. Csak fideszesezni tud, miközben Orbán jelenleg az egész világ legnagyobb zsidócsahosa, és még akkor is támogatja az izraeli népirtást, amikor még az USA is odaszól Bibinek, hogy kicsit túltolta már a biciklit. Akkora cionista szervilizmust mint amekkorát a fidesz visz végbe én elképzelni sem tudnék (ebben természetesen maximális támogatják is őket a ballibek, ilyenkor érdekes módon semmi bajuk Orbánnal, itt is látszik mennyire ugyanaz a két tábor a színfalak mögött)

2024. júl. 13. 19:35
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
Értelmes és jóérzésű emberek a világ bármely pontján a megtámadott oldal mellett állnak ki, és nem gyűlölködnek nemi identitás alapján. Oroszország, Észak-Kórea, esetleg a legelmaradottabb arab putrik, ahol úgy néz ki, az értelem és jóérzés kisebbségben van.
2024. júl. 14. 07:02
 7/20 A kérdező kommentje:

Egyetértek. Értelmes és jóérzésű emberek nem támogatnak szélsőjobbos orbánista rezsimeket melyek kényük-kedvük szerint mészárolnak civileket, köztük rengeteg gyereket. Ellenben Magyarországon valahogy a többség mégis a likudista Izraelt támogatja és ujjonganak valahányszor a cionisták kiirtanak valakit.

A legtöbb helyen elítélik a népirtást, vagy legrosszabb esetben is nem foglalnak állást. De az ami Magyarországon van, amit pl Orbán csinál, hogy nemcsak nem ítéli el a népirtást de még nyíltan támogatja is és mindig mindenben Izrael mellett szavaz, az szinte példanélküli világszerte is.

Tehát ennyit arról, hogy mennyi jóérzésű értelmes ember van Magyarországon. És még szerintük nekem kellene rosszul éreznem magam, mert nem akarok támogatni a szélsőjobbos népirtó rezsimeket...

Az olyan fundamentalista agymosó szektákban mint pl a Hit Gyülekezete pedig már vallási extázis és őrület keretében kell Izraelt támogatni és Orbánhoz imádkozni. Ott dicső tapsvihat zajlik valahányszor civileket bombáz vagy gyilkol le Izrael. És ezt a szektát tömi a legjobban tele a Fidesz a magyar adófizetők pénzéből.

Ekkora halálkultusz még az aztékoknál sem volt.

Nem is csoda, hogy ennyire beteg, öregedő negatív demográfiás ország Magyarország. Egy ilyen ordas eszméket következő halálkultuszos heteroszexuálist gyűlölő ratyiskodó ország tényleg megérdemli, hogy kihaljon.

2024. júl. 14. 11:05
 8/20 anonim ***** válasza:
52%

A jelenleg tartó konliktusban is a Hamasz volt az agresszor, Izrael a megtámadott áldozat.

Népirtásról pedig szó sincs (néhány fanatikus, extremista és antiszemita csoporton kívül). Hogy a harcoknak vannak civil áldozatai is, ezt járulékos veszteségnek hívják, nem "kényük-kedvük szerint mészárlásnak".

2024. júl. 14. 11:11
 9/20 A kérdező kommentje:

Ez a hivatalos izraeli narratíva. Ennek nyilván semmi köze sincs a valósághoz.

De a magyarok többsége annyira agymosott és egy alternatív valóságbuborékban él, hogy kizárólag egyoldalúan tájékozódik. Mondjuk mivel a legtöbben nem tudnak egy árva szót sem más nyelven így nyilván csak magyar nyelvű hírforrásokból tudnak tájékozódni. Ott pedig nyilván kizárólag csak az izraeli narratívát fogják közölni, mivel Magyarország egy kőkemény zsidó diktatúra (hála Orbánnak elsősorban).

Korábban próbáltam árnyalni a képet itt én is, de láttam, hogy olyan szinten reménytelen esetek, hogy teljesen értelmetlen. Csak időpazarlás. Ha valaki évtizedek óta mindig kizárólag csak ugyanonnan tájékozódik, és annyira egysíkúan mindent kizárólag egy nézőpontból néz, ott már nem lehet mit csinálni. Ezeknek az embereknek totál más alternatív univerzum van kiépítve a fejébe és a legkisebb egyet nem értés esetén is azonnal erőszakossá és agresszívvá válnak, lásd a gyakoris ballibeket. Vagy a tegnapi ballibet Amerikában aki fegyveres lövöldözésig ment, hogy meggyilkolja a vele egyet nem értő elnökjelöltet. Tehát ilyen agresszív fanatikusokkal, akik már vallási fundamentalista őrülettel politizálnak (pl hitgyülisek) nem bírsz semmit csinálni. Itt olyan szintű egysíkú informálódás van, hogy egyesek itt komolyan azt hitték, hogy tavaly októberben csak úgy a semmiből jött a hamasz és gyilkolt meg civileket, tényleg azt hitték, hogy az a terület mindig is Izrael volt és soha semmi konkfliktus nem volt korábban nem volt és béke volt meg cukorkákat osztogattak az izraeliek és csak úgy a semmiből jött a hamasz és támadott. Ezek az emberek soha életükben nem hallottak a nakbáról vagy akármi másról amit az izraeli média nem közöl. Olyan durva egysíkú gondolkodásuk van.

Egyszerűen teljesen reménytelen esetek.

Amondó vagyok, ratyiskodjanak egymással, pumpálgassák csak egymás ánuszát majonézzel, de én minnél messzebbre akarok menni ezektől. Olyan helyre ahol nem durván egysíkúan tájékozódnak kizárólag izraeli és amerikai nézőpontból az emberek és ahol nem szégyen heteroszexuálisnak lenni.

2024. júl. 14. 11:54
 10/20 anonim ***** válasza:
52%

"Ez a hivatalos izraeli narratíva"

Mármint a hivatalos narratíva az egész világon, az objektív tényeket figyelembe véve. Érdekes módon angol, német, spanyol nyelvű hírforrásokban is ugyanezek a valós hírek. Meg lényegében minden nem elfogult, nem fanatikus, nem iszlamista popagandát terjesztő híroldalon.

2024. júl. 14. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!