Fideszesek, mennyire zavar össze titeket az, hogy a pártotokon belülről egymástól homlokegyenesen ellentétes véleményeket hallotok?
Mikor a megszokott mantra mellé hirtelen befigyel egy ilyen akkor arra mit reagáltok?
Annyira semmiképp, hogy legközelebb a moslékkoalícióra, vagy annak bármely tagjára szavazzak.
Téged nagyon összezavart, hogy a fideszen belül eltérő vélemények is napvilágot láthatnak?
Kedves turorudika, segits nekem légy szives! Mi az a " moslékkoalícoó"?
Annyi helyen olvastam már...
Kedves micimackó,nem saját, de mivel nagyon találó, így átvettem. A moslék szó, mint tudjuk, olyan állati eledelt jelöl, amibe belezúdítanak mindent,ami emberi fogyasztásra már nem igazán való, de pl. a disznó imádja és jóllakik vele. Olyan is van benne, amit valamikor még fogyasztottunk, de már nem friss, így a disznóké lett, meg olyan is, ami eredetileg sem embernek való. Az pedig teljesen biztos, hogy így, összeöntve undorító, fogyaszthatatlan.
A többit a fantáziádra bízom,menni fog.
Köszönöm a kimerítő válaszod!
Az 1998-as kormánykoalícíóról mi a véleményed?
Tudod, az első Orbán-kormány...
Kifogyott a migri, meg a terror.
Az öreg zsidó halála után Habonykának nem megy egyedül az ellenség kreáció.
A fiatalok ezt átlátják, így küldtek valakit, aki a Fidesz színeiben elmondja a tutit.
Ezek sterint Torgyán József és Orbán Viktor a politikai paletta azonos oldalán álltak...
Hmm...ez érdekes gondolat, főleg úgy, hogy OV a választások előtt minden együttműködést kizártnak tartott Torgyánnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!