Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mennyire zavar...

Fideszesek, mennyire zavar össze titeket az, hogy a pártotokon belülről egymástól homlokegyenesen ellentétes véleményeket hallotok?

Figyelt kérdés

Mikor a megszokott mantra mellé hirtelen befigyel egy ilyen akkor arra mit reagáltok?

[link]

2019. dec. 29. 14:50
1 2 3
 1/27 mindentudó99 ***** válasza:
36%
Ez az ő véleménye. Mit kellene vele kezdeni? Vagy igaza van vagy nincs. Ha meg ugyan azt mondja mint más akkor meg az a baj hogy egy személy dönt mindenben.
2019. dec. 29. 15:00
 2/27 anonim ***** válasza:
36%

Annyira semmiképp, hogy legközelebb a moslékkoalícióra, vagy annak bármely tagjára szavazzak.

Téged nagyon összezavart, hogy a fideszen belül eltérő vélemények is napvilágot láthatnak?

2019. dec. 29. 15:01
 3/27 anonim ***** válasza:
19%
Mit értünk Fideszes alatt? Párttagot vagy szimpatizánst avagy szavazót. Szerintem a 2,7 millió Fidesz szavazóból 2,2 millió nem követi a politikát napi szinten, így átsiklik az ilyen dolgok felett. A maradék félmillió úgyis az éppen hallott mantrát hajtogatja.
2019. dec. 29. 15:04
 4/27 Micimacko67 ***** válasza:
29%

Kedves turorudika, segits nekem légy szives! Mi az a " moslékkoalícoó"?

Annyi helyen olvastam már...

2019. dec. 29. 15:07
 5/27 anonim ***** válasza:
65%

Kedves micimackó,nem saját, de mivel nagyon találó, így átvettem. A moslék szó, mint tudjuk, olyan állati eledelt jelöl, amibe belezúdítanak mindent,ami emberi fogyasztásra már nem igazán való, de pl. a disznó imádja és jóllakik vele. Olyan is van benne, amit valamikor még fogyasztottunk, de már nem friss, így a disznóké lett, meg olyan is, ami eredetileg sem embernek való. Az pedig teljesen biztos, hogy így, összeöntve undorító, fogyaszthatatlan.

A többit a fantáziádra bízom,menni fog.

2019. dec. 29. 15:30
 6/27 Micimacko67 ***** válasza:
65%

Köszönöm a kimerítő válaszod!

Az 1998-as kormánykoalícíóról mi a véleményed?

Tudod, az első Orbán-kormány...

2019. dec. 29. 15:37
 7/27 anonim ***** válasza:
77%
A Fidesz az a párt, aminek a holdudvarában megfér egymás mellett az antiszemita pártfirkász és az ortodox zsidó rabbi. Ezeket már semmi nem érdekli, csak hogy kiskirájkodjanak az országba, és habzó szájjal ordíthassák hogy: "soros, libsi, komcsi".
2019. dec. 29. 15:46
 8/27 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon szívesen. Ha jól emlékszem, a politikai paletta egyazon oldalán álló,ideológiai ellentétektől mentes pártok fogtak össze, jó darabig a személyes ellentéteket is félretéve, és egy sikeres ciklust töltöttek ki együtt. Szóval nem értem, hogy jött ez most ide, túl sok párhuzam nem vonható ezekkel.
2019. dec. 29. 16:10
 9/27 anonim ***** válasza:
69%

Kifogyott a migri, meg a terror.

Az öreg zsidó halála után Habonykának nem megy egyedül az ellenség kreáció.

A fiatalok ezt átlátják, így küldtek valakit, aki a Fidesz színeiben elmondja a tutit.

2019. dec. 29. 16:12
 10/27 Micimacko67 ***** válasza:
69%

Ezek sterint Torgyán József és Orbán Viktor a politikai paletta azonos oldalán álltak...

Hmm...ez érdekes gondolat, főleg úgy, hogy OV a választások előtt minden együttműködést kizártnak tartott Torgyánnal...

2019. dec. 29. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!