Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz fogást talált Magyar...

A Fidesz fogást talált Magyar Péteren? Apad a Tisza?

Figyelt kérdés

A propaganda azt a képet ültette el az átlag ember fejében, hogy Magyar Péter egy hugyos poloska, aki kislányok lábai között mászkál, nőket ver és ostoba meg gyerekes. Tántorogva, kakás gatyában dobja be mások telefonját a Dunába stb...

Aki szofisztikáltabb leírásra vágyik, ott a Vadhajtások.

Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy napról napra bizonytalanodnak el az emberek, s Magyar Péter nem találja a jó módot, hogy erre válaszoljon, s az emberek fejében megváltoztassa a képet.

Mit lehet erre lépni?

júl. 12. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem hinném. Folyamatosan van valami jó ötlete, most például ez az ukrajnai segítségnyújtás. Ez szimpatikus az emberek többségének. A pártépítés is elkezdődött, rengeteg jelentkező van, szerintem jó úton halad. Persze egy pillanatig sem lankadhat a figyelem, de úgy látom Magyar Péter képes a tanulásra és az új helyzetekhez történő alkalmazkodásra, így jók a kilátások.
júl. 12. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

Hát azért nem sokat kellett várnunk arra, hogy produkáljon valamit, lásd diszkós incidens. Azért több esze lehetne 42 évesen.

Orbánt láttátok már tökrészegen? Ugye, hogy nem?

MP jelenség ki fog fulladni. Az ipse mentálisan beteg, nem való politikusnak. A programja meg kb. az, hogy melegsz...rig benyal az eu-nak. Majd meglátjátok, mihez vezet, de ne legyen igazam.

júl. 12. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Folyamatban lévő ügyről nincs nyilatkozás.
júl. 12. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
59%

Hát szerintem az átlag ember ezt nem gondolja, legalábbis én még ilyen nersevik beszélő fejeken kívül mástól nem hallottam, pedig nem igszán magyarpéteres a buborékom.

Jelenleg a magyar választók cca fele nem elkötelezett igazán egyik párt felé sem. Ha valaki őket mindet meg tudja szólítani, az kétharmad, és akkor nem kellett hozzá se nyúlni a fideszes kemény maghoz, akik mindent elhisznek.

Persze vszeg mindet megszólítani a “semlegesek” közül lehetetlen, csak azt mondom, itt van egy olyan erőforrás amiből lehet építkezni, aztán meglátjuk hogy sikerül.

júl. 12. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
44%

"A Fidesz fogást talált Magyar Péteren?"

Nem

"Apad a Tisza?"

Nem

"A propaganda azt a képet ültette el az átlag ember fejében, hogy Magyar Péter egy hugyos poloska, aki kislányok lábai között mászkál, nőket ver és ostoba meg gyerekes. Tántorogva, kakás gatyában dobja be mások telefonját a Dunába stb..."

Szerencsére, nem csak átlagemberekből áll Magyarország, de még őket sem kellene ennyire lenézni, mert minden párt szimpatizánsai között rengeteg "átlagember" van, az átlagon felüliek, és az átlagon aluliak mellett.

A Fidesz "szimpatizánsai" között -rendhagyó módon-, sokkal több az átlagon aluli ember, akiket a Fidesz a propagandájával befolyásolni tud.

"Aki szofisztikáltabb leírásra vágyik, ott a Vadhajtások."

Fasiszta-náci médiákat csak fasiszta és náci szimpatizánsok olvasnak.

"Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy napról napra bizonytalanodnak el az emberek, s Magyar Péter nem találja a jó módot, hogy erre válaszoljon, s az emberek fejében megváltoztassa a képet."

Ennek tökéletesen ellentmond az a tény, hogy a Fidesz az EP és önkormányzati választások óta eltelt egy hónap alatt további 3%-ot veszített a támogatottságából, míg a Tisza egy hónap alatt ugyanennyivel növekedett.

"Mit lehet erre lépni?"

Lépj le, és olvass, tájékozódj többet és alaposabban,hogy ne tegyél fel ilyen ostoba kérdéseket...😉

júl. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!