Az, hogy lehet, hogy a magyar választási eredmények és a második békemisszió után sem jött el a béke? Nem lehet, hogy valami félrement?
Figyelt kérdés
Annyi, de, annyi kérdés vetül fel bennem ezek után.2024. júl. 12. 08:09
1/12 anonim 

válasza:

Akár le is írhattad volna azt a sok felmerült kérdést.
2/12 anonim 

válasza:

A pufi utcai harcos nindzsánk nem adja fel elfoglalja Brüsszelt is ha kell Putyinnak.
3/12 A kérdező kommentje:
1, átverve érzem magam, hogy azok után, hogy a békehivőre szavaztam, mégsem lett béke és van háború, de már azt sem értettem, hogy miért a magyar választások eredményétől függ az, hogy lesz-e béke a világban, vagy sem, hogy tudná más politikus nem elhozni azt a békét, aztán, mi van, ha 26-ig sem lesz béke, akkor, megint rá kell újra szavazni? És, mi lesz, ha a 26-os magyar parlamenti választások ellenére sem lesz itt béke, már soha?! És egyáltalán, mi van, akkor, ha valaki nem is akar békét?
2024. júl. 12. 08:18
4/12 anonim 

válasza:

Nem értem én sem, pedig sikeresen egyeztetett a békegalambunk putyinnal, hogy melyik gyerek kórházat bombázzák le.
6/12 anonim 

válasza:

sebaj, mert az orosz gazdaság már két éve összeomlott a szankciók miatt, Putyint leváltották az oligarchák, mert nem bírták elviselni, hogy lefoglalták a luxusjachtjaikat és különben is már egymillió orosz halt meg fronton és egyébként sincs mivel harcolniuk, mert régen kifogytak a lőszerből.
kihagytam valamit?
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, a békemisszió eredménye kimaradt, nem látom, hogy mi az.
2024. júl. 12. 09:46
8/12 anonim 

válasza:

A békefolyamat talán elindult, de nyilván hosszú lesz.
9/12 A kérdező kommentje:
Kezdésként a béke nevében bombázták le a gyerekkorházat?
2024. júl. 12. 09:51
10/12 anonim 

válasza:

Brüsszel, Soros, Nyugat, Usa, Dzsó Biden, Eu, bürokrata, baloldal és gyurcsány miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!