Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Hazánkosok szerint hány...

Mi Hazánkosok szerint hány zsidó felmenőtől nem számít valaki magyarnak?

Figyelt kérdés
A nürnbergi törvényeket veszik alapul (legalább egy szülő v. két nagyszülő) vagy ennél szigorúbbak? (Pl.: egy dédszülő)

júl. 12. 06:42
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

30

Ha gondolkodik, felismerheti, hogy Rákóczi után a H. betelepítések a magyarok ellen voltak.

Semmi olyat nem írtam, hogy a magyarság "soha nem létezett.

Csak Rákóczi után a Drexler Miksa által felfedett tervet felgyorsították, és mára már ők viselik a "magyar" nevet, miután már elvették a nyelvünket, a kultúránkat és átírták a történelmünket.

A svájci kereskedőkből lett birodalom pénzzel megvett magának mindent, ami magyar.

szept. 11. 02:16
 32/39 anonim ***** válasza:

"Akiben nincs más, aki mentes más nemzetiségtől." - Ez lett leirva.

Ennek a feltetelnek sem Rakoczi Ferenc es pl.Petofi sem felel meg. Tehat remelem erzed,hogy mekkora baromsag a fenti allitasod.

szept. 14. 20:39
 33/39 anonim ***** válasza:

32

Meg AZT is írtam, hogy csak SZÓRVÁNYban vannak magyarok.

Semmit nem írtam Rákóczi vagy Petőfi származásáról.

DE zsidó nem volt bennük, a kérdéshez visszatérve , mert akkor a zsidók nyilvántartásában szerepelne.

szept. 15. 04:00
 34/39 anonim ***** válasza:

33 Ne ertetlenkedj. Azt irtad,hogy akiben nincs mas nemzetiseg csak az a magyar. Mind Rakocziban es Petofiben is volt mas nemzetiseg.

De ha zsido szarmazasut akarsz akkor ott van : Neumann Janos, Gabor Denes, Szentgyorgyi Albert , Szilard Leo, Radnoti Miklos, Orkeny Istvan vagy Cziffra Gyorgy.

Tessek, akkor ok sem magyarok?

szept. 16. 20:22
 35/39 anonim ***** válasza:

Mintha UGYANAZ lenne a kárpátmedencei őslakos nemzetiség, mint az Európán kívüli, a kárpátmedenceiekre RÁtelepített külső nemzetiségek, ugye?

A felsoroltak bizony nem magyarok, hanem zsidók, ahogy maguk a zsidók is annak tartják őket. Sőt, színzsidók, anyai-apai ágon azok. Csak a kiegyezés tette őket ún. társadalmi magyarokká. Kösz, habsburgok.

szept. 17. 01:03
 36/39 A kérdező kommentje:
#35 Igazából magyarok nincsenek már, mindenki zsidó. Felfogtuk. :D
szept. 17. 10:28
 37/39 anonim ***** válasza:
35. Karpat medencei oslakos nemzetseg nincs es ketlem,hogy te vagy akarki tiszta, honfoglalo osmagyar leszarmazott lenne. Most akkor magadat sem tartod magyarnak?
szept. 17. 21:04
 38/39 anonim ***** válasza:

37

Nemzetiségek vannak, nem őslakos nemzet, akik kárpátmedenceiek. Mindenesetre azok nem tartoznak közéjük, akik máshol honosak, és Mo-ra betelepítették őket, vagy hagyták betelepülni őket, még Deák bevándorlásellenes törvényjavaslata ellenére is.

A kérdés az volt, "hány zsidó felmenőtől NEM számít valaki magyarnak".

Egy zsidó dédmama is maga után von többszáz felmenőt, aki a birodalmi törvények hiánya miatt települhetett Mo-ra.

DNS-ben kimutatható felmenőt.

Ahány felmenővel zsidóként tartják maguk a zsidók számon a kevert személyiségeket, onnantól milyen alapon lennének "magyarok", akiket a zsidók zsidónak tartanak?

"honfoglalás"? utána lehet nézni, már maga a szó hazug. Nem kellett hont "foglalni" a magyaroknak.

szept. 18. 02:52
 39/39 anonim ***** válasza:

Ha valaki magyarnak tarja magat akkor milyen alapon mondja barki ,hogy nem az?

Petofi annak tartotta magat. A jelenlegi magyarok szerintem 99.99%-a annak tartja.

Radnotit szinten.

Az emlitett magyar nobeldijasokat is.

Szerintem az ilyen gondolkodasmod az ami nagyon sokat art a magyar nemzetnek.

Es a vegere csak ugy megjegyzem, hogy a zsidok kis szamban de hamarabb voltak jelen a karpatmedenceben mint a honfoglalo magyarok. Engem is meglepett nem tudtam de a romaiakkal erkeztek.

szept. 18. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!