Mi Hazánkosok szerint hány zsidó felmenőtől nem számít valaki magyarnak?
30
Ha gondolkodik, felismerheti, hogy Rákóczi után a H. betelepítések a magyarok ellen voltak.
Semmi olyat nem írtam, hogy a magyarság "soha nem létezett.
Csak Rákóczi után a Drexler Miksa által felfedett tervet felgyorsították, és mára már ők viselik a "magyar" nevet, miután már elvették a nyelvünket, a kultúránkat és átírták a történelmünket.
A svájci kereskedőkből lett birodalom pénzzel megvett magának mindent, ami magyar.
"Akiben nincs más, aki mentes más nemzetiségtől." - Ez lett leirva.
Ennek a feltetelnek sem Rakoczi Ferenc es pl.Petofi sem felel meg. Tehat remelem erzed,hogy mekkora baromsag a fenti allitasod.
32
Meg AZT is írtam, hogy csak SZÓRVÁNYban vannak magyarok.
Semmit nem írtam Rákóczi vagy Petőfi származásáról.
DE zsidó nem volt bennük, a kérdéshez visszatérve , mert akkor a zsidók nyilvántartásában szerepelne.
33 Ne ertetlenkedj. Azt irtad,hogy akiben nincs mas nemzetiseg csak az a magyar. Mind Rakocziban es Petofiben is volt mas nemzetiseg.
De ha zsido szarmazasut akarsz akkor ott van : Neumann Janos, Gabor Denes, Szentgyorgyi Albert , Szilard Leo, Radnoti Miklos, Orkeny Istvan vagy Cziffra Gyorgy.
Tessek, akkor ok sem magyarok?
Mintha UGYANAZ lenne a kárpátmedencei őslakos nemzetiség, mint az Európán kívüli, a kárpátmedenceiekre RÁtelepített külső nemzetiségek, ugye?
A felsoroltak bizony nem magyarok, hanem zsidók, ahogy maguk a zsidók is annak tartják őket. Sőt, színzsidók, anyai-apai ágon azok. Csak a kiegyezés tette őket ún. társadalmi magyarokká. Kösz, habsburgok.
37
Nemzetiségek vannak, nem őslakos nemzet, akik kárpátmedenceiek. Mindenesetre azok nem tartoznak közéjük, akik máshol honosak, és Mo-ra betelepítették őket, vagy hagyták betelepülni őket, még Deák bevándorlásellenes törvényjavaslata ellenére is.
A kérdés az volt, "hány zsidó felmenőtől NEM számít valaki magyarnak".
Egy zsidó dédmama is maga után von többszáz felmenőt, aki a birodalmi törvények hiánya miatt települhetett Mo-ra.
DNS-ben kimutatható felmenőt.
Ahány felmenővel zsidóként tartják maguk a zsidók számon a kevert személyiségeket, onnantól milyen alapon lennének "magyarok", akiket a zsidók zsidónak tartanak?
"honfoglalás"? utána lehet nézni, már maga a szó hazug. Nem kellett hont "foglalni" a magyaroknak.
Ha valaki magyarnak tarja magat akkor milyen alapon mondja barki ,hogy nem az?
Petofi annak tartotta magat. A jelenlegi magyarok szerintem 99.99%-a annak tartja.
Radnotit szinten.
Az emlitett magyar nobeldijasokat is.
Szerintem az ilyen gondolkodasmod az ami nagyon sokat art a magyar nemzetnek.
Es a vegere csak ugy megjegyzem, hogy a zsidok kis szamban de hamarabb voltak jelen a karpatmedenceben mint a honfoglalo magyarok. Engem is meglepett nem tudtam de a romaiakkal erkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!