Vitézynek nem nagyon kínos, hogy most már harmadjára fog leégni?
Figyelt kérdés
Eleinte még azt mondom szimpatikus volt, de már a választás előtt tudtam, hogy nem érdemli meg a szavazatomat. Nem is szavaztam rá. Ezután a tripla beégés után nem tudom van-e még valaki aki akármikor is rászavazna. Borzasztóan beégett, mert remélte most megváltozik az eredmény. Úgy tűnik Karácsony több mint 200 szavazattal nyert.júl. 11. 17:39
1/9 anonim válasza:
Nem szerintem Karácsonynak kínos, hogy egy illegitim választáson nyert. Maga mondta.
2/9 anonim válasza:
Még egyszer meg fogják számolni, a fideszes nem nyugszik amíg ekézheti a megválasztott főpolgármestert. Lényegtelen karácsony mennyivel nyert. 50%+1 szavazat ez a törvény.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem kell 50%+1. Elég egy szavazat is.
júl. 11. 17:57
4/9 anonim válasza:
Nem: kicsit kezd már hasonlítani Viktortára, hogy ami alapból egy épeszű, értelmes embernek kínos lenne, neki nem.
Majd mondhatja, hogy:
"Tessék vigyázni, az ajtók záródnak!".
5/9 anonim válasza:
Mindig Trumpot juttatja az eszembe, aki az előző elnökválasztáson is csak vergődött. Dávidka is mehetne inkább golfozni végre, túl nagy falat lenne neki a főváros irányítása.
6/9 anonim válasza:
Ultragáz, egy életre eljátszotta a becsületét. Nem érdemes Trumppal együtt említeni, ő nyert előtte egy választást, és most megint fog.
7/9 A kérdező kommentje:
Ha elindul Michelle Obama akkor imádkozzunk, hogy meg is nyeri.
júl. 11. 21:56
9/9 anonim válasza:
Te imádkozz kérdező Michelle-ért, én azért fogok imádkozni, hogy ne nyerjen, sőt, ne is induljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!