Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Két hetet nyaraltam és hazaérv...

Két hetet nyaraltam és hazaérve meglepve láttam, hogy az origón még mindig Magyar Péter bulija a téma. Miért érdekes ez?

Figyelt kérdés
Kíváncsi erre még valaki? Aki igen, írja már le miért érdekes ez még mindig. Köszi.
júl. 10. 15:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Mást még nem tudott kitalálni az agitprop osztály, ez a lemez forog a megafonon azóta is.
júl. 10. 15:24
 2/18 anonim ***** válasza:
15%

Hát ez még sokáig téma lesz, ma felhívott egy közvéleménykutató, és ők is erre kérdeztek rá. Nyilván érdekes lesz a telefon tartalma, a büntetőügy alakulása stb.

Ilyen böszmeséget még nem csinált magyar politikus korábban.

júl. 10. 15:24
 3/18 anonim ***** válasza:
54%
Mert a pedofideszeseket annyire felháborította, hogy kiskorú fiúk helyett nagykorú lányokra nyomult rá, hogy azóta sem tudják túltenni magukat a traumán! :))))
júl. 10. 15:27
 4/18 A kérdező kommentje:
Értem én hogy bulizott, részeg volt, telefon stb., de valóban van még valaki akit érdekel? Ha van, légszi jelentkezzen már és mondja el mi az érdekes még neki?
júl. 10. 15:30
 5/18 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem botrányos, hogy egyáltalán nem fogyasztott kokaint, csak alkoholt - így méltatlan a politikai elithez (főleg a fideszes részét értve ez alatt)!

Még van mit fejlődnie a yachton k.rvázás és a nemzethy ereszténység színvonaláig! De Brüsszelben kokós Tomitól kérhet pár jó bulizási tippet (vagy társulhat Szájerhez, ha fiús napja van)!

:))))))

júl. 10. 15:55
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
Terelés a fidesz csődjéről akik európa szemétdombjára süllyesztették az országot.
júl. 10. 16:10
 7/18 anonim ***** válasza:
42%

"Ilyen böszmeséget még nem csinált magyar politikus korábban."

Szerintem pont te voltál, aki Gyurcsányt notóriusan szemkilövetőnek hívta, aki csődbe vitte az országot. Furcsa értékrended lehet, ha szemeket kilövetni meg egy országot csődbe vinni szerinted kevésbé böszmeség, mint egy random ember telefonját a Dunába hajítani...

júl. 10. 16:41
 8/18 anonim ***** válasza:
20%
4: Engem nagyon is érdekel. Főleg, ami a telefonon van, meg az egész büntetőügy.
júl. 10. 16:47
 9/18 A kérdező kommentje:

Légyszi ne vitatkozzatok. Engem tényleg az érdekelne van-e itt olyan ember akinek ez érdekes még, és ha igen akkor miért?

Remélem lesz valaki, mert nem értem miért ez a téma még.

júl. 10. 16:48
 10/18 anonim ***** válasza:
67%
7: Valóban ilyen böszmeséget még Gyurcsány sem csinált, hogy odamegy valakihez, elveszi a telefonját, és a Dunába dobja.
júl. 10. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!