Azért mert a fiatalok nagyobb részt nem narancskomcsik. Szép lassan majd kihal a krumplival megvehető szavazóbázis is...
júl. 9. 19:56
2/22 anonim válasza:
Hát ha ez értékítélet, akkor a DK-MSZP-P trió a legjobb, mert az ő szavazóik között a legnagyobb az idősek aránya.
júl. 9. 19:57
3/22 anonim válasza:
Nem tökmindegy , én is Tiszára szavaztam mert elegem lett a Fidesz gyűlöletkelteséből pedig fideszes voltam de ez már sok.
júl. 9. 19:58
4/22 anonim válasza:
Köpnöm kell... az öregek nem tapasztaltak semmit, simán csak agyatlan hívők akik egyszerűen nem gondolkodnak a fiatalokkal ellentétben.
júl. 9. 20:00
5/22 A kérdező kommentje:
""Fidesz gyűlöletkelteséből""
M-P-mit csinál már több mint három hónapja???
júl. 9. 20:02
6/22 anonim válasza:
Mert ők még naivak és butuskák, és könnyen bedőlnek egy szociopatának.
júl. 9. 20:03
7/22 anonim válasza:
Azért, mert a fiatalok nagyobb részt tapasztalatlanok, naívak, könnyen befolyásolhatóak. Szép lassan, sok keserű csalódás után nekik is megjön az eszük...
8/22 anonim válasza:
Az életkor nem feltétlenül mutatja a tapasztalatot.
Az idősebb emberek lehet, hogy arányaiban tapasztaltabbak, de mindenki tapasztalhatja azt is, hogy egy idő után a kognitív képességek csökkennek, megkövesednek az attribúciók, sokszor 70 (de főleg 80) felett az emberek reakciói jobban hasonlítanak egy kisgyerekére, mint egy felnőttére, amit egy természetes folyamat.
Meg egy idősebb ember egésze más kihívásokkal találkozik, egészen mások az érdekei, mint egy fiatalnak. Ezért szűklátókörre utal, ha valaki szerint ők biztosan helyesebben látják a dolgokat a politika terén.
9/22 anonim válasza:
Peti is gyűlöletet kelt mint a Fidesz? Mondjuk onnan jött.
júl. 9. 20:04
10/22 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy megjön az eszük? Rájönnek, hogy Orbán mégis krvajó? Vagy hogy a Gyurcsány volt az?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!