Kedves bajtársak, nektek mennyire engedélyezik, illetve mennyire támogatják az egyetemi tanulmányaitokat? Mik a tapasztalatok?
Ahová felszereléskor eredetileg kerültem volna, ott nem támogatták volna az egyetemet. Kevés az utcai állomány, nem támogatják az irodistaképzőt.
Ezért (sokat küzdve), de egy kisebb kapitányságra sikerült bejutnom, ahol a kapitány nagyon támogató, sőt örül is, hogy továbbképzem magam.
Sajnos a főkapitány már nem így látja, mindent megtesz azért, hogy ne sikerüljön az egyetem (nem enged tanulmányi szerződést kötni, vizsgaidőszakban nem kaptam tanulmányi szabit sem nyilván.
De az én szolgálati helyemen mindenki támogat, és szabadnap-összevonással, pihenőnapok tologatásával sikerült kijátszani és túlélni a vizsgákat, összevonásokat.
(Egy kék)
4@: "nem tudom a te szemedben mit takar a dolgozni kifejezés.." igen, látod ezt elhiszem hogy nem tudod mit jelent a dolgozni kifejezés. Segítek: értéket teremteni, termelni. Nem az a baj hogy te nem tudod mit jelent ez, hanem sok ilyen hozzád hasonló "bajtárs" van, aki a dolgozó, értéket teremtő társadalmi réteg nyakán élősködik.
"Egy kis sértettséget vélek felfedezni..." nem is sértettség ez, inkàbb már jó ideje unom hogy az ilyen katonákat/rendőröket többek között én is tartom el, de az életetek nem ér 2 forintot sem.
"tán nem feleltél meg az alkalmasságin..." de...megfeleltem....ha én nem feleltem volna meg az alkalmasságin akkor neked és a hozzád hasonló mihasznáknak most se betevője sem ruházata sem egyebe nem lenne...szóval....szívesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!