Karácsony szavazótábora miért olyan sötét hogy "bármi csak ne a fidesz" alapon leszavaz egy olyan jelöltre akinek önbevallása szerint a legnagyobb politikai teljesítménye a fideszes kommunikációs módszerek elsajátítása?
Az nem érv hogy a hangfelvétel a választás után jelent meg mert aki Karácsony addigi tevékenységét követte annak a napnál világosabb kellett hogy legyen az amit művel.
Innentől fogva nem látom Karácsony morális fölényét amivel ő szerinte rendelkezik. Vitézy lehetett Fideszes báb de legalább szakmailag kínált valamit, akármit, ami nem csak süket duma meg hazudozás.
Tényleg elég budapesten az hogy nyíltan kormány ellenes egy jelölt a választás megnyeréséhez? Milyen alapon tartják magukat ezek az "ellenzékiek" külömbnek a fideszesektől akik ugyan ilyen törzsi mentalitás alapján voksolgatnak?
Szerintem ez teljesen logikus. Mindeki a magafajtára szavaz.
Karácsony pedig nem egy észlény és nem úriember.
A vitán kiderült, hogy szakmailag és emberileg Vitézy magasan veri Karácsonyt.
A főváros lakosságnak a fele ilyen: teszetosza, gerinctelen füllentő.
Szerintem eddig sem volt kétséges, hogy a magyar politikai elit, pártoktól függetlenül egy viperafészek… Lehet, hogy pegasus, lehet poloska, lehet tégla, kb. bármi lehetett.
De szerintem továbbra is arra kell törekednünk, hogy folyamatosan új arcok kerüljenek a nagypolitikába.
Szerintem Vitézy akkor is jobb jelölt, ha a fidesz embere. Kevésbé jó, de jobb.
Eleve törvényszerűségnek megélni azt hogy Vitézy felelős Karácsony lehallgatásáért vagy azért hogy a Fidesz őt támogatta agyrém.
Személyszerint nem gondolom hogy annyira jó PR lenne budapesten az ha valakit a Fidesz nyíltan támogat, inkább visz szavazókat mint hoz. Tele van az ismerettségi köröm olyanokkal akik e miatt nem szavaztak Vitézyre annak ellenére hogy elismerték Karácsony egyetlen területen sem kompetensebb. Simán eltudom képzelni hogy direkt szúrtak ki Vitézyvel mert egy Karácsony vezette főváros jobban legitimálja az ő kultúrháborús retorikájukat. Minden esetre terhelő bizonyíték Vitézyvel szemben továbbra sincs, csak a konteó. Még is mindenki készpénznek veszi hogy Fideszes.
Ezzel szemben Karácsony Rogáni kommunikációs magatartása és teljes képtelensége a város hatékony vezetésére most már hangfelvételekkel kiegészítve szerintem több mint terhelő és bizonyítja azt hogy ez az ember egyszerűen alkalmatlan a főváros polgármesteri hivatalának a felelősségteljes vezetésére, pont annyira alkalmatlan mint hogy az ellenzék morális bàstyájaként tetszelegjen.
Nem értek egyet Karácsonnyal abban, hogy mi s legnagyobb teljesítménye.
Ellentmondás feloldva
Nem sugallok én semmit! Úgy gondolom, hogy a tartalom magáért beszél! 😂
Szerinted büszke lehet arra a Gergő, amit a hangfelvételeken hallani!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!