Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Benne lennél, hogyha a kommuni...

Benne lennél, hogyha a kommunisták&liberálisok lebontják a Turul szobrot, akkor nekünk magyaroknak cserébe le kell bontani az ő szovjet emlékművüket?

Figyelt kérdés
Ki lenne benne, hogy amikor majd ők lebontják a Turult, mert zavarják őket a magyar nemzeti jelképek, akkor utána viszonzásul mi lebontjuk az ő kommunista szovjet emlékművüket a Szabadság téren?

2024. júl. 9. 13:27
A kérdező szavazást indított:
Benne vagyok. Ha a liberálisok és kommunisták lebontják a magyar emlékművet, akkor nekünk is le kell az ő szovjet emlékművüket
Nem vagyok benne. Én a szovjetek oldalán állok, utálom én is a magyar jelképeket
16 szavazat
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Ezzel mondjuk az 56-osok gyilkosainak emlékművét is lebontanánk.

Tehát kettő legyet ütnénk egy csapásra, mert ugyebár ez az ő emléküket is meggyalázza.

2024. júl. 9. 13:28
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
Aztán majd Lavrov bácsi berendeli a Petikét, hogy hogyan merészelték a szovjet emlékművet lebontani. A Baltikumban is fel voltak háborodva az oroszok amiért a szovjet emlékműveket lebontják. Én támogatnám, a kukába a vörössel, nem mi kértük hogy "szabadítsanak fel" majd maradjanak itt évtizedekre.
2024. júl. 9. 13:29
 3/25 A kérdező kommentje:

Mire Lavrovhoz eljut a hír addigra a fanatikus ballibbantak már fáklyákkal rohannának ki amiért hozzányúlunk az ő szobrukhoz (megsúgom, nem fognak érdekelni). A múltkor is a balliberálisok védték a leghangosabban.

2024. júl. 9. 13:31
 4/25 anonim ***** válasza:
86%
Hidd el, mivel a teljes kormányzati rendszerekhez egyenes hozzáférésük van a ruszkiknak, előbb fognak róla tudni, mint te.
2024. júl. 9. 13:33
 5/25 anonim ***** válasza:
83%

win win

eltunik a szegyen turul es a noket megeroszakolo ruszkik emlekmuve is.

te meg mesz a bortonbe win win win

2024. júl. 9. 13:36
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
Fú az de jó móka lenne. Mindkettő szar eltűnik, Viktor meg magyarázkodhat Putyinnak :D
2024. júl. 9. 13:46
 7/25 anonim ***** válasza:
57%

Liberálisként gyűlölöm a szovjet-emlékművet, tehát abszolút támogatom, hogy a két sz@rkupacot EGYSZERRE takarítsuk el!

SŐŐT, tovább megyek: a helyükre kerüljön mindkét helyen AZ ÁLDOZATOK EMLÉKMŰVE!!!

1. A Turul helyére a Turul-szövetség, a Nyilasok, hungaristák és nácik áldozatainak emlékműve!

2. A Szovjet emlékmű helyére a kommunista diktatúra áldozatainak emlékműve!

Abszolút benne vagyok, hol lehet aláírni a petíciót???

Az más kérdés, hogy a szovjet emlékművet Putyin atyátok soha nem fogja hagyni elbontani és egyik helytartója sem fog vele szembe menni ez ügyben: sem Orbán Viktor, sem Bohóczkai!

Sajnos ez olyan kérdés már, amit leginkább a jobboldal kell önmagával megbeszélje!

Putyin elvtársatok sajnos azt taníttatja otthon a gyerekeknek, hogy az 1956-os szabadságharc valójában fasiszta ellenforradalom volt, a Szovjetunió egy jó rendszer volt és a szovjet katonák minden esetben felszabadító hősök!

Sőt, a mai orosz-ukrán háborút is a "nagy honvédő háborúhoz" hasonlítja (ennek keretében szállták meg a ruszkik Budapestet, erre emlékezik az adott emlékmű!).

Putyin nem fogja megengedni a szélsőjobbos beosztottainak, hogy elbontsák ezt az emlékművet (sem Orbánnak, sem Bohóczkainak)!

Szerinted 14 év orbánista rezsim alatt miért nem bontották el???? Mert meg van tiltva Moszkvából, azért!

2024. júl. 9. 14:12
 8/25 anonim ***** válasza:
74%
A szovjet emlékművet nemigen lehetne bántani, mert ahhoz putyinapátoknak is lenne egy két szava. :D
2024. júl. 9. 15:41
 9/25 anonim ***** válasza:
82%
Támogatom, hogy mindkettőt bontsák le.
2024. júl. 9. 15:42
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy mennyire szánalmas hogy ezt is a paranoid skizofrén agyatokban kitalált komcsiballiberális mumusra akarjátok rákenni, miközben tele a szátok az oroszok faszával, akik meg a legnagyobb szovjetisták.
2024. júl. 9. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!