Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek ki van adva,...

A fideszeseknek ki van adva, hogy jogos a szavazatok újraszámlálása, mert szerintük a "DK-s" kerületekben nem volt elég láthatóan kihúzva Szentkirályi neve?

Figyelt kérdés
Ez náluk egy komoly érv. Aki nem tudja ki a jelölt szerintem tartsa távol magát az urnáktól. Szerintem az is csalás, megtévesztés, hogy Vitézy neve mellett nem volt ott, hogy Fidesz, miközben az egész kampanyban őt tolták.

2024. júl. 9. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

“Szerintem az is csalás, megtévesztés, hogy Vitézy neve mellett nem volt ott, hogy Fidesz”

Ha a választási rendszerhez ennyire értesz, te is jobb lenne, ha távol tartanád magad az urnáktól.

2024. júl. 9. 12:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Ott volt, hogy Fidesz? Én nem láttam. Ezt a választást nagyon helyesen több tízmilliárdos lejáratások ellenére is Karácsony nyerte.
2024. júl. 9. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Mi köze a dkának ahhoz a fidesz szavazó olyan buta nem tud kitölteni egy szavazólapot?

Ezek szerint a fidesz szavazó olyan buta ha a szavazólapon oda lenne írva választási lehetőségnek "hawk tuah" behúznák rá az x-et?

2024. júl. 9. 12:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezt próbálta kihozni Vitézy, hogy a DK-s kerületekben nem húzták ki rendesen Szentkirályi nevét. Közben Karácsony rávilágított arra a tényre, hogy közben pont a fideszes kerületek voltak azok, ahol Vitézy többletszavazathoz jutott.
2024. júl. 9. 12:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Hawk tuah xd ez jó.
2024. júl. 9. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Baski....

Kérdező, végiggondoltad amit írtál?

"Aki nem tudja ki a jelölt szerintem tartsa távol magát az urnáktól."

Majd:

"Szerintem az is csalás, megtévesztés, hogy Vitézy neve mellett nem volt ott, hogy Fidesz"

És ha nem volt ott? Aki nem tudja hova tartozik, az úgyis tartsa távol magát a szavazástól nem?

Hidd el, hogy sok képviselő választáskor a parlamenti választásokon sokan nem tudják ki a jelölt, mert kedvelt pártjuk jelöltjére szavaznak akárki is az.

2024. júl. 12. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!