Mit szóltok hozzá hogy egy átlag magyar vagyona már elérte a 100 millió forintot. Kell ennél jobb?
Figyelt kérdés
2024. júl. 7. 22:45
11/25 anonim válasza:
"(milliószor millió = ezermilliárd)"
Kamu.
Milliószor millió = billió
Ezerszer milliárd= billió.
Írj be egy elégtelent a matematika tanárodnak!
12/25 anonim válasza:
Én olz80 milliónál vagyok.
Elég ez, sőt, nőni fog...
13/25 anonim válasza:
Tudod, hogy számolják az átlagot?
Szerintem reális. Például az én vagyonom és Mészáros Lőrinc vagyona átlagosan 500 milliárd forint.
14/25 A kérdező kommentje:
Lesújtó hogy mennyi rossz akaratu ember van😔
2024. júl. 8. 14:58
15/25 anonim válasza:
Te jó szándékú Kérdező, linkeld már a forrását ennek az adatnak légy szíves!
16/25 A kérdező kommentje:
Néz körül hol látsz olyant hogy 50 millióért tudsz lakást venni?
És társai.
2024. júl. 8. 15:04
17/25 anonim válasza:
# 16:
22997 db lakás van az ingatlan.comon 0 és 50 millió forint között. További 35202 db ház.
18/25 A kérdező kommentje:
Majd az Isten háta mögötti részre megy a normálisa lakni ahol semmi sincs és annyit költhetsz rá mint ha újjat vennél.
2024. júl. 8. 15:19
19/25 anonim válasza:
Lehet reális. Magyarországon elég magas a saját tulajdonú ingatlanok aránya. Ráadásul a bérelt lakások többsége is magánszemélytől bérelt, tehát sokaknak van több lakása is. Egy átlagos lakás értéke ma már 40-60 millió, a fővárosban egy családi ház meg már 100 millió körül van. Ehhez számoljátok még hozzá azt a pár családot, akiknek milliárdos vagyona van, mert az átlagot azok rettenetesen felhúzzák. És itt a teljes magyar átlagról van szó, nem a hétköznapi kisemberek átlagáról. Ha kilenc ember albérletben él és semmije sincs, egynek meg van egy félmilliárdos villája meg tíz kis lakása, amit kiad a többieknek, akkor átlagban mindenkinek van százmilliója. A matek már csak ilyen.
20/25 A kérdező kommentje:
Aki dolgozik annak van pénze.Ergo a társadalom többsége gazdag.
2024. júl. 8. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!