Amennyiben a Fidesz mindvégig azt tervezte, hogy Szentkirályi visszalép minek költöttek el több, mint 100 millió forintot csak a facebook hirdetésekre?
Először szeretnék leszögezni pár dolgot.
100 millió nem tűnik soknak, de maga a Fidesz "csak" háromszor annyit költött, de ők vegyesen kampányoltak Karácsony, illetve Magyar Péter ellen.
Emellett a Megafonosok videóira kb 550 millió forintot költöttek, csak a facebookon.
Nem furcsa az, hogy Szentkirályira ráköltöttek egy Megafonosnyi pénzt, ha az elejétől kezdve úgy volt, hogy visszalép? Főleg úgy, hogy szerintem a facebookon kevésbé kampányoltak, mert nehéz csak a budapestiekre célozni a hirdetéseket.
Plusz, Szentkirályinak esélye sem volt nyerni, ez már az elején látszott, viszont az országos politikában Magyar Péter nagy kockázatot jelent a Fidesznek, nem az ő karaktergyilkolására lenne érdemes költeni inkább?
Vagy amit Szentkirályira költöttek az is csak elterelés volt? Mit gondoltok?
Háát igen, gyereksebészeti osztályok meg egyéb korházi osztályok zártak be ez idő alatt pénz hiány miatt.
Azta sok pénzt bizony hasznosabb dologra is lehetett volan költeni
Én nem erre fizettem be az adómat, hogy agymosásra, hazug úszításra költsék a pénzt!
Ez így volt tökéletes nekik. Nézzük honnan hová jutottak Április-Június:
Szentkirályi Alexandra+Vitézy együtt volt 38% (Vitézy 22%-Sz.A 16%)
Friss felmérés: Vitézy 28% - Sz.A. 27%. Együtt 55%.
Tehát a 38%-ból csináltak 55%-ot. Összeadni így nem lehet a számokat, de a fidesz megpróbálja lemásolni az ellenzék taktikáját, amikor visszalépegetnek egymás javára, hogy 1 induló legyen a főellenfél (fidesz) ellen. Ez történik most, csak a fidesz alkalmazza, és a számok szerint működik. A valóság lehet más lesz, de más esély nem lett volna leváltani karácsonyt.
Hát a múltkori ellenzéki összefogásnak sikerült összehoznia az eddigi legerősebb 2/3-ot, utólag is gratulálok nekik...
Amúgy én úgy gondolom, hogy nem eleve ezt tervezték, hogy SzA visszalép, hanem majd meglátják mi lesz, mit mutat a közvélemény. Azt nyilván nem tudom pontosan, hogy ha nincs visszalépés Vitézynek mennyi esélye lett volna, az igaz, hogy az utolsó vitájuk alapján Vitézy "nyert", ha lehet ezt mondani, de szerintem akkor KG nyert volna.
Arra lettem volna kíváncsi az mit gondol, aki azt mondja, hogy eleve így volt lebeszélve, hogy SzA visszalép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!