Most, hogy a fidesz az LMP javára lépett vissza nem a Mi Hazánkéra tartani fogja magát még az a mítosz, hogy "Orbán pénzeli a mihazánkot" ?
A liberális hívek körében dogmának számít és kötelező azt a krédót vallani, hogy a Fidesz támogatja a MHM-t és maga Orbán fizeti ki a MHM képviselőit.
Viszont a fidesz akkor ezen logika alapján a Mi Hazánk javára kellett volna visszalépjen. De miért nem tette? Az LMP javára lépett vissza. Most miért nem fideszbérencezi le mindenki az LMP-t? Akkor az LMP-seket is mind Orbán fizeti?
Mármint az a hazugság, hogy Szentkirályi visszalépett? Vagy az, hogy a liberálisok fideszügynöközik a mihazánkot?
7: - Én saját tapasztalataim alapján utasítom el a Mihazánkat, mert iszonyúan káros a létezésük!
Igaz, én minden pártot alapból utálok.
7-es egyetértek. Még nácizni szeretnek nagyon, miközben Toroczkai is ellene van.
De jobb nekik álomvilágban élni és becsapva érezni magukat.
Szerintetek ki pénzeli a Tiszát nagyokosok?
Magyar Péter annyira képviseli a magyarok érdekeit, mint amennyire Toroczkai náci. Magyar=Báb.
Így igaz! A tisza és a balliberálisi pártokra is igaz hogy globalista hatalom pénzeli.
Ki hiszi el hogy 4 milliárdot kapnak mikroadományból és abból kampányolnak?
Tolja őket az összes közösségi platform, mint állat!
Ilyen hátszéllel és pénzzel mögöttük könnyű eljutni az emberekhez.
Nem tudom hogy mi lesz a sorsa a mi hazánknak, úgy hogy ennyire elnyomja őket az összes média és nem rendelkeznek nagy erőforássokal.
Egészen egyszerűen azt érzem, hogy így soha nem lesz igazi tiszta szívű magyar miniszterelnökünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!