Most nem az lenne szerintetek a helyes megoldás, ha a 2026-os országgyűlési választásokon csak a Fidesz meg a Tisza indulna?
Egy párt sem indulna el ezen kívül. Valamint az óellenzéki pártok nem kezdenének látvanyosan beállni a Tisza mögé, csak mondjuk arra bíztatnának mindenkit, hogy a Fidesz ellen szavazzon?
Szerintem úgy meglenne a kormányváltás.
#31-es Igaz.
Szegény már abban az interjúban is majdnem agyvérzést kapott. 😂
#31-nek:
Magyar Péter a magyar törvények szerint olyan bűncselekményt követett el, amiért börtönbüntetés jár.
Lássuk, a fidesz kimosdatja -e?
Mert amit elkövetett, az a rablás KLASSZIKUS esete. Nincs kérdés.
"Nincs kérdés"
Mindig a hülyék a legmagabiztosabbak. 😂
#34-nek:
Ex-zugügyvédként, és önmagát számtalan alkalommal, ügyvédi státuszban védő vádlottként úgy gondolom, hogy van "némi" alapom a magabiztosságra.
Én nem gondolom amiket írok, hanem tudom.
Az megint más kérdés, hogy a fidesznyik kormány a törvény fölé emeli -e Magyart? Mert ha ezt megússza, az alaptörvény-ellenes, törvénytelen.
A Btk világos.
Pillanatnyilag az lenne az ideális.
Gyurcsány teljesen szétszalámizta az ún.ellenzéket.
Fidesz vs. Tisza: ezt kellene lejátszani.
Viszont még van több, mint egy év: addig ismét át lesznek írva a választási törvények a Fidesz javára.
A mostani a Gyurcsány féle rendszerre van kialakítva.
Az nem jó a Tisza ellen.
Nem tudom,ki ez az Orbán imädó droid,aki a börtönbe kívánja MP- t.
Valami Megafonos lehet.
"RABLÁS!!!!"
Ezen az alapon, Orbán ükonokáinak is a börtönben kellene megszültniük, annyit rabolt már az országtól és Európa nettó befizető országaitól.
Erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!