Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán saját szakálra ment...

Orbán saját szakálra ment Oroszországba?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben találkozott EU-s vezetőkkel, a francia elnökkel, német kancellárral. Legutóbb az ukrán elnökkel.

Ezek után te mennyire gondolod reálisnak azt, hogy Orbán nem egyeztetett a szövetségeseinkkel és a saját ügyeit ment Moszkvába rendezni?

júl. 5. 17:05
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok, saját ügyeit intézi Oroszországban.
Fideszes vagyok, valószínűleg közvetítőként van Oroszországban.
DK/MSZP-P-s vagyok, saját ügyeit intézi Oroszországban.
DK/MSZP-P-s vagyok, valószínűleg közvetítőként van Oroszországban.
Tiszás vagyok, saját ügyeit intézi Oroszországban.
Tiszás vagyok, valószínűleg közvetítőként van Oroszországban.
Mi Hazánkos vagyok, saját ügyeit intézi Oroszországban.
Mi Hazánkos vagyok, valószínűleg közvetítőként van Oroszországban.
Pártsemleges, más párt szimpatizánsa vagyok, saját ügyeit intézi Oroszországban.
Pártsemleges, más párt szimpatizánsa vagyok, valószínűleg közvetítőként van Oroszországban.
18 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Olyan opció miért nincs, hogy valójában Vologya cár magához rendelte?
júl. 5. 17:06
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Szaladt a gazdihoz eligazításért.
júl. 5. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Ment a gazdihoz.
júl. 5. 17:11
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Putyin szólt, hogy: Lábhoz!
júl. 5. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
14%

Nyilván egyeztetett egyesekkel, ezt el is árulták:

Nicolas Sarkozy, korábbi francia államfő a Mandiner kérdésére elmondta, hogy a magyar miniszterelnök helyesen cselekszik amikor a kommunikációs csatornák helyreállításán dolgozik.

Orbán Viktor pénteki moszkvai útjáról egyeztetett Nicolas Sarkozyvel – adta hírül az MTI a Mandiner írását.

[link]

júl. 5. 17:18
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
Mindig úgy csinálnak Orbán ellenzői, mintha valami meglepetés történne, miközben Orbán maga már sokkal korábban elmondta mit gondol, mit fog tenni - csak nem hittek neki.
júl. 5. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
11%
Ha nem a nyugat és az EU legnagyobb talpnyalojáról lenne azt mondanám simán elképzelhető hogy turistulni ment, így viszont szinte biztosra vehető, hogy parancsot kapott Brüsszelből, vélhetően épp Úri Szukától, hogy intézzen egy kis gázt és olajat, mivel az EU képmutató politikája nem engedi hogy közvetlenül vásároljanak szovjet édestestvéreinktől.
júl. 5. 17:25
 8/11 Alex Fly ***** válasza:
59%
Mivel az Uniő vezetése egyértelműen kijelentette, hogy Orbán nem tárgyalhat az EU nevében, így csak magánemberként (vagy mint Magyarország miniszterálnoka) találkozhat Putyinnal. Nyilván két hawk tuah között megosztja a gazdájával azt, amit Kijivben tapasztalt és érdekelheti a ruszkikat...
júl. 5. 17:30
 9/11 anonim ***** válasza:
7%

"Mivel az Uniő vezetése egyértelműen kijelentette, hogy Orbán nem tárgyalhat az EU nevében"

A mondat kamu. Az EU kifejezetten kötelezi erre.

júl. 5. 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:
9%

"Az EU kifejezetten kötelezi erre."

Megerősítem: A hír igaz.

júl. 5. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!