Mit éreznek azok az emberek, akik kijavítják a vármegye kifejezést használókat?
Hogy lehetnek ennyire unintelligensek?
Az teljesen rendben van szerintem, hogy valaki megszokásból, de akár a rendszer elleni megszokásból maradnak a megye elnevezésnél.
Az viszont nem elfogadhatatlan, hogy ezek kijavítják a helyes, hivatalos formát használókat?
Miért kellene nekem szégyenkeznem, szabadkoznom, elnézést kérnem, hogy a 2024-ben hatályos jogszabályok szerinti elnevezést használom?

#9-nek:
Sajnos Bayernak kivételesen igaza van.
A megye előtt már I. István óta ott ált a "vár" előtag, a Kádár rendszerben törölték el.

#17-nek:
Én a hivatalos megnevezésre gondoltam.
Valszeg Kádár is azért törölte el, mert a kutya sem használta már.

A vármegye elnevezés archaizáló baromkodás, öncélú erőltetett múltba bámulás a Nélküled zeneszám meghallgatására erekcióba jövő, 50 és a halál közötti, Moszkva1-et néző, anyjukat 5 forintért eladó, neurotikus és alkoholista a fideszes krumplibogarak részére, illetve némi megrendelés adása volt táblagyártó havernak. Tehát lopás, ami az Orbán-rendszer legfontosabb politikája.
Készült Magyarország Kormánya megbízásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!