Reálisan mi az, amit el tud érni a Tisza Párt 2026-ra/ban ?
"Azért estek ki, mert a többség úgy látta mint te"
Azért estek ki, mert az ellenzéki szavazók nagy része éppen olyan birka, mint a Fideszesek. Olvassák a HVG-t/444-et/Telexet, és amit azok megírnak, az a szentség, amit nem írnak meg, az meg nem is létezik.
Márpedig a Momentum EP-s tevékenységéről ezek a lapok nagyon keveset írtak.
Miért úgy írsz kommentet, mint egy 12 éves fb picsa? Csak kérdem, mert akinek 80 fölötti IQ-ja van, vagy elmúlt 12, az nem használ 5 emoji-nál többet.
És miben tévedek? Mert ezt nem írtad le.
Az a helyzet, hogy én tényeket írtam, te ennek ellenére elkezdtél hazudozni és érvelési hibákat elkövetni.
A momentumot lehet kritizálni, mert nem kommunikálta az eredményeit. Ez bizony a párt hibája, viszont az, hogy nem az ország érdekében dolgoztak, az hazugság.
Nem volt még olyan párt az EU-ban, akik ennyit dolgoztak volna Mo-ért és ez tény.
Cseh Katalin a 17. legbefolyásosabb politikus volt az egész 700 fős EP-ben.
Azt vágod, hogy kutatás is kimutatta, hogy az emoji overuse az alacsony intelligenciára utal? :D
Mindent elmond rólad ez. :D
#21 "Ezek terelhető birkák akik könnyen visszafordíthatóak."
Mert azok nem birkák akik foggal- körömmel a baloldali (elsősorban a DK-hoz) ellenzékhez ragaszkodnak? Te nem vagy birka?
"De még az "óellenzéket" sem tudták leváltani."
Mi az hogy nem tudták azokat leváltani? Vagy te láttad a választási eredményeket egyáltalán? Hagyjuk már, hogy nem tudták az óellenzéket leváltani, mert ez az óellenzék egyetlen EGY (!!!) képviseletőt tudott kiküldeni az EP-be (Dobrevet), míg a Tisza hetet. Innentől kezdve a Fidesz régi ellenzéke megsemmisült.
39,
te olvastad azt is, hogy mivel indokoltam, hogy nem sikerült leváltani az óellenzéket??
Az ellenzékieknek még a sokadik kemény vereség után sem sikerült megtanulniuk, hogy hogyan működik a választási matek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!