Mit szóltok hozzá?
20# "mert a valóság az, hogy minden felmérés szerint a 2015 óta ideérkezők több, mint 90% dolgozik vagy tanul."
Ide hazánkba? Elhiszem. De mi nem engedünk be migránsokat. Nem is erről beszéltem. Látszik hogy a szövegértés nem megy. Ha megnézed az EU-ba importált migránsok alig 11%-a dolgozik csak. Azok is Ukrajnából menekültek, mert azt is a statisztikában egy kalap alá veszik. Náluk a kontinenseken át vándorló afrikai, ázsiai is ugyanolyan menekült, mint az Ukrán. Namost ha levesszük az Ukránokat, akkor valahol ~3% alatt van a dolgozó afrikai, ázsiai ami édeskevés. Nem véletlenül jelentette ki a svéd miniszterelnök hogy [link]
Gyújtogatnak, robbantganak napi szinten Svédországban ahol akkora volt a jólét, hogy az emberek nem is loptak [link]
" Franciaországban a munkanélküli migránsok aránya 7% "
A francia társadalomban annyi migránst telepítettek be 2015-óta, hogy kb a lakosság 7%. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden migráns munkanélküli.
Az hogy nem regisztrált munkanélküli még nem jelenti, hogy dolgozik. Ők bűnöznek. Ebből éltek kint is, ahonnan jöttek. Megnézték hogy a munkába regisztrált, bejelentett migtánsok aránya alig 2°%. A többi fekete gazdaság és bűnözési statisztikákat gyarapítja
Az egy európai szintű adat volt és nem magyar. Mondjuk igaz, hogy kicsit rosszul emlékeztem. Több, mint 85% dolgozik, de kevesebb, mint 90%.
És ebben nincs benne az ukránok adata, mivel ez 2018-as adat.
A svédek száma sem olyan rossz amúgy. Nálunk 18%, aki nem dolgozik, míg a másik 82 dolgozik.
És ahogy mondtam, nyilván megbukott az, ami nem létezett. Nálunk sincs integráció, ezért sír mindenki a romák miatt, pedig lehetne őket is integrálni.
Bocs, ha nem tudsz olvasni, akkor ne kommentelj. Elég egyértelműen írtam, hogy a teljes halmaz a migránsok halmaza és azon belül hány százalék nem dolgozik.
Vagyis a pontos szám ezen számok alapján 0.0049%-a a teljes társadalomnak, aki migráns és nem dolgozik.
Persze ezek a számok nem pontosak, mert nem ilyen arányban vannak pl. a migránsok sem.
Aztán elkezdesz hazudozni arról, hogy itt regisztrált munkanélküliekről van szó, miközben nem. Mo-on sem ezt nézzük, mert kiesnek a rendszerből 3 hónap után.
Szóval tanulj meg olvasni és ne hazudozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!