Úgy vagyok vele ti is, hogy bárkire leszavaztok már, csak bukjon végre a korrupt FIDESZ?
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele baloldaliként, hogy már az sem érdekel, ha jobblldali kormányunk lesz, csak bukjon meg hazánk történelmének leggonoszabb diktátora, és dőljön össze ez a rendszer. Sajnos a baloldal képtelen lesz kormányt váltani, muszáj bíznunk Magyar Péter sikerében.2024. jún. 30. 21:55
11/33 anonim válasza:
Azért nem bárkire! A Mihasznák Borzalomra akkor sem szavaznék például, ha az egyetlen kihívója lenne a csüngőhasú O1G rezsimjének!
12/33 anonim válasza:
10
Tényleg komoly párt 19 taggal országos szervezettség nélkül,egyetlen arca van a pártnak az is showműsort csinál nem politikát.Hát tényleg komoly ellenzéki párt😂
14/33 anonim válasza:
Orbán meg Magyar is k.rva alacsony. Nem vagyok nagy mi hazánkos fan de Toronak legalább van egy jó kiállása mint amilyennek kell legyen egy vezető.
15/33 anonim válasza:
Van, aki pl.: most a Momentumra szavazott, osztan mégis bukott az is.
16/33 anonim válasza:
Nem, én valakire szavazok, aki szimpatikus.
17/33 anonim válasza:
" A Tisza párt az egyetlen konoly ellenzéki párt." A maga 16 fős párttagságával és Magyar rendszeresen magának ellentmondó nyilatkozataival?
18/33 anonim válasza:
"Az ATV és a diszkós botránya után előttem már nincs becsülete."
ATV-vel semmi gond nem volt. A discosnál hibázott de ez nem Ok semmire. A fidesz nagyobb botrányokat is csinált már. ;)
19/33 anonim válasza:
17: 1,3 millió szavazó mást mondd.
20/33 anonim válasza:
Ha nem komoly párt, akkor hogy kapott 30%-ot? Jóval többet mint a DK, Mihasznák, meg a többi Fidesz fiókpárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!