Mkkp-sek ti mennyire utáljâtok a hazátokat?
#21: "Magyarország a mi hazánk, titeket zsidókat nem hívott ide senki."
Nem vagyok zsidó, és semmi bajom a turullal. Mondjuk a zsidókkal se. Ha te színtiszta magyar lennél, akkor így kellene kinézned:
Ha nem így nézel ki, akkor húzz innen. Semmi keresnivalód itt.
@21
Koma... Fogd már fel, hogy nem a turullal van baj.
Az önkormányzat a turulszobrot első világháborús emlékművé minősítené át, de maradna ahol van. Ez nagyjából engem így már hidegen hagyna. Ezzel bizonyítottam, hogy nem vagyok zsidó? Vagy ez se elégséges? :D
A történészek, és nem a zsidók szerint ebben az esetben is indokolt lenne a turul áthelyezése. Spec. engem ez is hidegen hagyna, ugyanakkor teljesen megértem az indokaikat, mivel a turul a volt nyilasház mellett áll.
Arról amúgy tudsz, hogy a nyilasok nem csak zsidókat gyilkolásztak? Vagy te valamiféle neonáci vagy? Azért ne vegyél mérget arra, hogy a lelke mélyén minden magyar akkor tartja magát magyarnak, ha neonáci. :D
@Kérdező
Te vagy itt ez a turulmadár pszeudo-ornitológus és álmagyar is???
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Te valamilyen szinten parafílikus vagy? Tudod, az ilyenben "szenvedők", olyan... hm... különös-, mondhatni deviáns vonzalmat éreznek tárgyak, bizonyos szituk és elérhetetlen emberek-... izé... vagy akár madarak iránt.
:D
"De ettõl mèg nem kène utàlni a hazànkat!"
Abban a pillanatban, ahogy Orbán megbukik, és a magyar nép újra az a normális 14 évvel ezelőtti nép lesz, amelyik nem a megtámadott népet ítéli el, és nem a szinte fasiszta kegyetlenséggel hódító oroszoknak drukkol, és felébred abból az orbánista rémálomból, amelyikben a magyar agyak totálisan megfeledkeztek arról, hogy az oroszok igáztak le minket 49-ben és 56-ban is, akkor megint tisztelni fogom országunkat.
Olvastad a másik topikodban azt, hogy Magyarország hogyan viselkedik az Ukránokkal??? Leírtam! Csodálkozol akkor azon, hogy Munkácson ledöntik a turul madarunkat???
Baromira megérdemeltük! És hálát adhatunk a jóistennek, hogy csak ennyire bosszúállók... egyelőre! :(
Ahogy írtam, az országunkat szeretem, de már nem tisztelem, sőt, megvetem, hogy elárulja a szövetségeseit, az EU-t, a NATO-t és mert azoknak az oroszoknak drukkol, ahol az áll az iskolák történelemkönyvében, hogy Magyarországon helyesen tette Oroszország, hogy eltiporta az 56-os forradalmat, mert ott valójában a gonosz nyugat által feltüzelt fasiszták tomboltak csak, és Putyin kijelenti, hogy óriási hiba volt Magyarországot kiengedni Orosz kézből, és ez a Putyin éppen felénk masírozik.
Tudod, én nem tudom tisztelni azt a Magyarországot, aki annyira hülye, hogy azt hiszi, azzal tesz jót, ha foggal körömmel védi a XII. kerületi Turul madarat, miközben Orbán gőzerővel távolítja el a véreskezű Putyin elől az akadályokat, hogy minél gyorsabban eljuthasson a Magyar határhoz.
Én imádom a hazámat Magyarországot, de undorodom az Orbán által erőltetett ideológiai mocskos mételytől!
Aki ezt nem képes felfogni, az nem különb Orbántól.
@29
Mea culpa...
Bocsika... félreértettelek... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!