A Tisza párt csatlakozna az Európai Ügyészséghez, egyetértesz velük?
Ez - szerintem - is így van.
+ A nagy ember képviselőiként a TISZA emberei megjelennek az Európai néppártban, ahol a FIDESZ nagyon kiutált lett.
+ A TISZA kiütötte az EU parlamentből azokat a képviselőket, akik azon dolgoztak, hogy a nagy ember disznóságait leleplezzék az EU-ban.
Olyan mértékben kilóg itt minden, de a magyar emberek ezt is beveszik.
"Olyan mértékben kilóg itt minden, de a magyar emberek ezt is beveszik."
Köszönöm, örülök hogy te is képes vagy gondolkodni és nem csak elvakultan, kritika nélkül követsz egy egyébként kiváló szónokot (Magyar Péter szerintem kiváló szónok). Én amennyire örültem Magyar Péter érkezésének a magyar politikába, annyira kívánom, hogy tűnjön el. Nem a Fideszt és annak a zsarnok rendszerét építi le az ígérete ellenére, hanem az ellenzéket akarja leváltani.
Akárhova leírom ezt, kapom a 0%-ra lepontozást.
Egyszerre támadnak engem a fideszesek és azok a Magyar Péter-hívők, akik még nem ismerték meg Magyar Pétert.
A pontozgatás számomra érdektelen.
"Egyszerre támadnak engem a fideszesek és azok a Magyar Péter-hívők ..."
Ez (is) mutat valamit a háttérről.
Dehogy akar csatlakozni az Europai ügyészséghez.
Azt (és még sok mást is) csak azért mond, hogy legyen sok sok birka aki rászavaz.
Fidesz 2.0!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!