Baloldaliak, 2026-ban egységesen leszavazunk a Tisza Pártra igaz?
Sajnos a Momentum megbukott, őket sajnálom, a DK-t nem. De ha változását akarunk, akkor szerintem más opció nem lesz.
Illetve mit gondoltok, milyen irányba fog elmozdulni most a politika a következő szűk 2 évben? Meg lesz döntve a Fidesz? A baloldal majd önállóan politizál, vagy szövetkezik a Tiszával?
"Ha lett volna valamennyi tartás benne akkor ő sem vette volna fel a mandátumát, pont úgy ahogy Hadházi is tette."
Nem értem miről beszélsz, Hadházi felvette.
Miféle milliós büntetésekkel kényszerítették a mandátumának a felvételére?
Nem az én feladatom a te állításaidra forrást keresni.
Egyéniben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre teszem majd le a voksom, hogy nagyobb legyen az esélye, hogy nyer, ha viszont nem nyer, akkor azért, hogy a győztes(!)kompenzáció révén kevesebb töredékszavazatot kapjon a Fidesz. 2014 óta nem lenne 2/3, ha a Fidesz a saját választási törvényébe nem írja bele a győzteskompenzációt. De beleírták, pont ezért.
A listáson pedig arra a pártra fogok szavazni, amelyik tetszik.
Bár még kérdéses, hogy konkrétan milyenek lesznek a választási törvények 2026-ban, majd biztos fél évvel a választás előtt ismét belenyúlnak, ahogy szokták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!