A baloldaliak miért csodálkoznak azon, hogy a jobboldaliak elvárják a kormánytól, hogy foglalkozzon az LMBTQ-val?
“A gyűlölködő prolik meg a melegek ellen uszítanak, ahelyett, hogy a saját életüket tennék rendbe.”
Jó, és szerinted ez fel menti az értelmiséget? Éppen nekik kellene tennie azért, hogy a prolik ne ilyenek legyenek. De ez nem fog menni addig, amíg a magyar értelmiség úgy hordja fenn az orrát, hogy az már farizeusi.
10# Egyet tudok érteni Veled addig, amíg ez a hálószobádban marad. Az viszont taszít, amikor a körúton rázzátok a s...e...teket alul öltözött gusztustalan cuccban. Én soha nem leszek toleráns ha így viselkedtek.
Mi pedig csak azt kérjük, hogy ne kérkedjetek vele nyilvánosan, mert ettől hányok.
A pedot a DK-ban keresd a XI. ker. Önk.-nál, ahol óvodásokat zaklatott egy pedo. Lemondott valaki? Senki.
Amire te céloztál, ott nem volt kényszer, mert pénzt fogadtak el az un. "áldozatok". Ennek ellenére lemondott a közt.elnök és az igazságügy miniszter.
A kettő között hatalmas a különbség.
A pedofil cselekményekre nincs bocsánat. Ami nem tetszik - azt
ne nézegesd.
Visszatérve a rongyemberezésre: ismeretlenül talán nem kéne egymást ilyen jelzővel illetni.
Elmondom, miért utálnak a balosok és a jobbosok egyaránt...
Az a baj, hogy a balosság automatikusan összekapcsolódik ezekkel a mozgalmakkal, feminizmussal, metoo-val, társadalmi nemekkel meg a szociológiai tanszékek agymenéseivel. Hiába vannak csomó téren balos nézeteim, ha nem árukapcsolom az lmbtq-val, akkor utálatnak vagyok kitéve. Ugyanez a baj a jobboldallal is, ami meg a nemzethy radikalizmussal kapcsolódik össze szorosan. Ha nem zabálom két pofára a malacpecsenyét meg nem iszom húzóra a felest, nem hallgatok Tóth Gabyt, nem veszem fel a nagy magyarországos sálat focimeccsen akkor nem vagyok elég magyar, büdös libsi vagyok. Lehet rongyemberkedni, de tudod pontosan ez a mentalitás ássa az árkokat az emberek között és minél inkább buborékokba szakad a két oldal, annál kevésbé lesz itt kölcsönös elfogadás és békés együttélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!