Mi ez a sztori, hogy Orbán veri a feleségét, és a kecskeméti korházban szokták helyrerakni? Erről valaki tud bővebben írni?
Figyelt kérdés
jún. 25. 21:48
1/41 anonim válasza:
Orbán veri a feleségét, és a kecskeméti korházban szokták helyrerakni.
2/41 anonim válasza:
Közel 10 éve találta ki valami hülye és kezdte terjeszteni. Hozzád csak most jutott el?
3/41 anonim válasza:
Ugyanaz, hogy Orbánt meg Graz-ban kezelik a mentális problémáival vagy, hogy Orsós volt a vezetékneve.
Ezek ilyen szájról-szájra terjedő pletykák.
Egyelőre még nem tartunk ott, mint az USA a QAnonnal meg a gyíkemberekkel (Biden fülcimpája), de már fejlődünk ebben is...
4/41 anonim válasza:
Valós dolog, mert Orbán egyes ismerősei terjesztették, így eljutott halandó emberhez is a dolog.
5/41 anonim válasza:
Ja, Putyinnak meg állítólag csomó klónja van. Szóval mindenhol mennek ilyen hülyeségek.
6/41 anonim válasza:
#4: Az én ismerőseim meg azt terjesztették, hogy azért vagyok munkanélküli életművész, mert a spermámban annyi a probiotikum, hogy abból van az Activiában a bifidusz és életjáradékot kapok a Danone-tól és ennek köszönhetem, hogy az akkori pár éves kocsmázós időszakom alatt egy csomó csaj leszopott.
7/41 anonim válasza:
Én egy olyan politikusról tudok, aki verte a feleségét, ő jelenleg a Tisza pártban van.
8/41 anonim válasza:
Orbánt nemtom, de azt (jó régen) a két szememmel láttam, ahogy Tiborcz felpofozza Ráhelt.
9/41 anonim válasza:
A tiktokon szembejött nekem is egy videó, amelyben Nagy-Bandó Bandi beszél erről az atv-n. Élőben nem láttam azt a műsort, az is lehet, hogy az is egy fake video, mióta elérhetőek ezek az appok, azóta minden hülyeséget kitalálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!