Mi a véleményed Magyar Péterről?
"Varga Judit nyilvánvaló pedofil, ha ilyen nála 30 évvel fiatalabb fiúcskával szűrte össze a levet"
Te meg miről beszélsz? :DD
Sosem bíztam benne, de korábban szimpatikus volt. Az utóbbi botrányaiból fakadóan azonban már látom, hogy egy lobbanékony természetű ember, aki teljesen alkalmatlan arra, hogy miniszterelnök legyen (ő ugyan nem mondta ki, hogy az akar lenni, de nyilvánvaló). A szavát sem képes megtartani, így Vonával sem ült le vitázni, pedig megígérte neki. Meg ha jól tudom, valami olyasmit mondott korábban, hogy nem akart EP képviselő lenni, de aztán csak megszavaztatta a követőivel, így az lett. Feltehetően tudta, hogy meg fogják szavazni. Ha jól emlékszem, hangfelvételekről beszélt, abból is csak egyet hallottunk.
Most már azt mondom, hogy van abban valami, amit Varga Judit mondd róla. Az előbb belenéztem a Hajdu interjúba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!