Mi a véleményed Magyar Péterről?
Eddig rendben van. Van még 2 éve tartani ezt a státuszt.
Legjobban az tetszik benne, hogy a fidesz és az ellenzék támadja orrba-szájba. Ez jó jel.
„Remélem hogy nem Gyurcsány-Orbán embere”
És ez garancia arra, hogy rendes ember? Alapvető tétel: politikus nem lehet rendes ember.
Az már jó jel, ha maga Geri Tibor is látja benne az esélyt. Persze aggódik, hogy becsapják, félreviszik az eredeti céljától. Most még Magyar Péternek várnia kell, hogy lehet védelme, amit a parlament képviselőknek jár (nem jut eszembe mi a hívatalos neve), és csak azután tehet meg bizonyos lépéseket.
/Mentelmi jog/
Alapvetően szimpatikus a legtöbb dolog, amit mond, és tetszik, hogy ennyire gyorsan ekkora tömeget hozott össze Orbán-Gyurcsány ellen.
De biztos tudna tenni olyat, ami elvenné a szimpátiám. Nem vagyok messiásfan, nem mentem ki tüntetéseire, de élőben mindig követtem. Esélyes, hogy rá fogok szavazni.
Tetszik, ahogy számon kéri a Fideszt, Gyurcsányt, mindenkit, ahogy a bicskei áldozatakról, a háborúról, vagy az ország védelméről beszél. Az is tetszik, hogy nem akar uszítani senki ellen, hanem egységes Mo-t képzel el, hogy nem csak jobbról és nem csak balról beszél.
Az pedig végképp tetszik, mennyire igyekszik Orbán-Gyurcsány rombolni a hírnevét. Szerintem ezzel csak megtámogatják, engem is inkább ez tesz biztosabbá abban, hogy majd az ő pártjára szavazzak júni 9-én:)
"Mond"....
Ne arra figyelj, mit mond. Szavakkal könnyű átverni és hazudni.
Ugyanolyan, mint akik ellen beszél-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!