A jobb oldali, bakancsos fiatalemberek miért nem vonulnak a jobb oktatásért, egészségügyért?
"A jobb oldali, bakancsos fiatalemberek"
Basszus, komolyan azt hittem, hogy itt lesz egy fénykép, aminek a jobb oldalán valami bakancsos fiatalemberek vonulnak valahova...
Nem! Hogy le tudod-e írni helyesen, hogy jobboldali, az nem az oktatási rendszeren múlik, hanem rajtad, hogy veszed-e a fáradságot! Ha arra képes volt megtanítani az oktatási rendszer, hogy a gyk-t használd, akkor annak is utána tudsz nézni, hogyan kell helyesen leírni a szavakat! Egyszerűen csak igénytelen vagy!
Ha egy országban jobb színvonalasabb az oktatási rendszer okosabb képesebb tanulók és utána állampolgárok lesznek így sikeresebben tudnak munkát vállalni és kevésbé függenek az államtól mernek beleszólni a közügyekben felelősebben tudnak választani a szavazáskor. Így az országnak is sokkal jobb lenne.
Mond már melyik pártnak érdeke ez valójában? A jobboldali bakancsos fiatalemberek meg pártokból mozgalmakból vannak irányítva. Hogy lenne érdekük ez a fenti dolog?
Eddig nem nagyon hallottam értelmes indokot. Azon kívül, hogy buták és nem tudják milyen állapotban van az ország.
Vagy a jobbosoknak az a jó ha a nagy magyar hont lehagyja még bulgária is? Akikhez 30-40 éve a szüleink jártak nyaralni mert olyan csóró ország volt hogy szinte ingyen lehetett ott vakációzni?
Egyszerűen nem értem, hogy az influencer tüntetésre miért nem mentek ki ezek az emberek, amikor a megerőszakolt árváknak gyűjtöttek pénzt és a fidesz gyermekvédelmi rendszere ellen tüntettek. Persze akkor nem egy külön, 200 fős demonstrációt kellett volna tartani, hanem kiállni a többi 150.000 magyar mellé.
13-as,
Megválaszoltam a kérdésedet. Validan és értelmesen. Te pedig tovább nyomatod a szövegelést arról, amire kaptál jó és adekvát választ.
Szóval ez itt már nem arról szól, hogy valóban választ vársz a kérdésedre, hanem hogy a jobboldalisággal szembeni unszimpátiádat beleharsoghasd az éterbe.
A kettő nem zárja ki egymást, normális esetben.
Ezeknek a "bakancsosok" egy részét felhasználja a fidesz-propaganda, a szobrokkal hergeli őket és addig sem kell komolyabb kérdésekről beszélgetni.
Én "jobboldali, bakancsos" nőként nagyon szívesen kimennék az egészségügy javítása melletti tüntetésre. Mikor lesz?
Oktatás mellet eddig valóban nem voltam kint, mert bár borzalmas állapotban van az oktatás, de nem értettem egyet a tüntetők követeléseinek jó részével sem.
Mi abban a propaganda kérdés hogy egy magát hazafinak valló embernek kötelező lenne a nemzet oktatásának minőségének lezüllesztéséért minden eszközzel tiltakozni? Pl. oktatás színvonaláért és pedagógusbér emeléséért szervezett tüntetésen ott lenni.
Mi abban a propaganda kérdés hogy egy magát hazafinak valló embernek kötelező lenne a magyar gyermekekért szervezett pedofilok elleni tüntetésen erősen jelen lenni?
Egyiken sem voltak jelen! Fájó a jobboldal nemzetellenessége az oktatás és gyermekeink jövője kérdésekben.
#17 Nem tudom kik pontosan a jobboldali, bakancsos fiatalemberek. Ha a Mi Hazánk szimpatizánsokat kell alattuk érteni, ők is csináltak Bicskén felvonulást és tüntetést.
(Figyeltem a lábbeliket, nem volt extra sok a bakancsok aránya. Pedig akkor még hűvösebb volt.)
A nagy "influenszer-tüntetéstől" pedig szerintem direkt tartják magukat távol, mert azt is azért körüllengte a "baloldali" liberálisabb pártpolitika, amitől kifejezetten el akarnak határolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!