Miért vannak olyanok akik utálják a Fidesz?
-Családi támogatások ( rezsicsökkentést, 12 havi nyugdíj, szakmunkás minimálbér,25 év alatti adó mentesség, adó kedvezmény a nagy családosoknak)
-Nem engedik be az illegális migránsokat.
-Megvédik a gyerekeket az LMBTQ-tól propagandától.
-Nem sodorja Magyarországot a háborúba azzal hogy fegyvereket és pénzt küld Ukrajnában.
Mert 50 IQ-nál többem van és itt élek ausztriában ahol az életszínvonal a háromszorosa a magyarénak, például ezért.
2# Az ilyen értelmi fogyatékosok nem értik meg, hogy az ő pénzüket mészáros kiviszi külföldre egy bankszámlára és soha, semmilyen gyárat nem épít. Csak stadionokat építenek, autópályákat tartanak karban, vendéglátó helyeket és hoteleket vásárolnak fel, a médiát uralják, stb. Ezekből egy se befektetés, semmi nem hoz hasznot az országnak. Csak a ketteshez hasonló ekés parasztokat használják az útépítésnél maximum...
Az a baj kérdező, hogy te valószínűleg egy idős, tájékozatlan és iskolázatlan ember vagy. Fogalmad sincs róla mit művel a kormányod mert csak a propagandát fogyasztod.
Szerencsére a fiatalok már túllépnek ezen és próbálják jó irányba terelni a dolgokat.
2-es vagyok. 4. hozzászóló.
Mészáros cégénél dolgozom bruttó 2 millió forintért + autó + egyéb juttatás.
Nekem nem éri meg Ausztria.
Orbán ellopta a magyar emberek jövőjét, a Fidesz a nemzet megosztására játszik, és Magyarországot Európa nyomor országává tették!
Ez pont elég ahhoz, hogy semmibe nézzem ezt a hordát!
8.
Miért lennék hazaáruló?
Volt egy munkakör, amit megpályáztam. Felvettek.
Ne magadból indulj ki. Nemhiába léptél Magyarországról és osztod az észt Ausztriából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!