Gondolom sokan kérdezték már itt, de vannak rajtam kívül még olyanok akik utálják a nyarat? Elviselhetetlennek tartom az egyre melegebb nyarakat és a tél teljes hiányát.
A napsütésr általában én sem szeretem, de van amikor szükség van rá. A kelemes bimbódzó tavaszt, aprilus-majust azt imadom. Hangulatos, kellemes ido, foleg delutan. A nyarakat es a nagy meleget en sem birom, meg allandoan omlik rolam a viz. Viszont vannak feelinges idoszakai, pl kellemes nyari estek/ejszakak a szabadban. De ez is ritka. A nagyon hideg, kopar sotet, szurke telet sem szeretem. A kedvenc idoszakaim a keso tavasz es kora ősz :)
27/F
Nem vagyunk egyformák és mindenkinek másra van igénye. Nincs ebben semmi, ami abnormális lenne.
De, és csak érdekességképpen írom, hogy én meg a hideget utálom, de nagyon. Ahogy idősödöm, egyre jobban megvisel maga az a tény, hogy ezen az éghajlaton van tél. Most pl hogy így megrekedt és az attyaúristennek nem képes melegedni és elhúzni a 3,14csába a tél, kifejezetten lelki beteg vagyok. Sehová nem megyek, néha hetekig ki sem dugom a szaglószervemet a házból.
Viszont engem senki nem lát pillegni meg jajgatni nyáron. A legnagyobb kánikulában képes vagyok kabrió autóval furikázni, tetőtérben lakom, néha 39 fok van, de élvezem. Nem is vettem klímaberendezést.
Hogy mit csinálok nyáron? Fürdök, strandolok, napozok, sosem volt napszúrásom, meg napolaj néklül sincs kutya baja a bőrömnek.
Ám már plusz 10 fok alatt már feszengek, szenvedek, vergődök csak mint disznó a jégen.
De egyik sem jobb vagy rosszabb csak más.
Nem gondoltam, hogy többen is annyira utálják a nyarat, mint én. :D Mindig mindenki hülyének néz, ha megemlítem.
De itt egy az egyben az én gondolataimat írtátok le. Előre rettegek a májustól, és az azt követő 3-4 hónapnyi rettenettől. Habár, most ismét tudott újat mutatni az időjárás, mint kiderült már az áprilist is utálhatom. 27-28 fok egyhangúan kb. 8-10 napja, durva ilyenkor.
Én is úgy 25 fokig élvezem a meleget, azután még 28-30-ig nagyon nehezen elviselem, 30 felett ha tehetem, ki sem teszem a lábam.
Más az őszi-téli időtől lesz depis, én olyankor vagyok elememben. Irigylem azt, aki szereti, és jól bírja az egyre melegebb nyarakat, ha ez lesz az állandó, akkor nekem költöznöm kell ebből az országból.
Én kifejezetten jobban szeretem a nyarakat amióta két éve melózok már.
Légkondis kellemes iroda, hitech cég, jó fizu.
Hétvégén meg megyek a kertbe pihenni.
Általában 1 hét szabi fesztiválra, 1 hét nyaralás külföldön, 1 hét pedig kötelező szabadság. Akkor meg otthon vagyok a kertesházban.
3 hét nekem bőven elég, a többi nap a kényelmes hűvös iroda.
Otthonra 110 ezerért beszereztem egy kültérre rakható mobilklímát, így éjjel sincs forróság. (Én sem bírom elviselni ha 25 fok felett van egy szobában.)
Semmi gond nincs a nyárral, csak jó meló kell hozzá és értelmesen tölteni a szabadságot.
Sokkal jobban utáltam amikor 2.5 hónapig otthon lőcsöltem munka nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!