Szerintem, szembe kell nézni vele!! Az sem baj, ha mantrázod..
Iszonyodtam a póktól.Majd megszületett a kislányom.Már sportkocsival az erdőben sétáltunk.Rájöttem először ő találkozik a pókhálókkal, mert toltam a kocsit.Mély levegő! Megfordultam, és húztam a kocsit.Én találkoztam először ezekkel..Védtem Őt. Rájöttem, nem is olyan vészes. Ráadásul anyósom is gratulált a győzelmemhez!! Azóta is simán veszem a pók-akadályokat. (Persze, nem a fekete özvegyet ! )Persze, vannak még ilyenek, de tudom, nekem kell megoldanom.Ha, ez kész, megdicsérem magam...
#4 Cak annyi, hogy kamaszkoromban kialakult nálam epilepszia. A roham közeledtét kb. 10 percel megérzem. Pánikroham fog el; ki kell szaladnom a házból a levegőre. Szerencsére
földszintes házban lakom, de szoktam vendégeskedni a 8. em. panelben. Képzeld el, ha ott jön rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!