Most úgy érezhet Farkasházy Teddy, mint Puzsér amikor hajnal 3-ig vezetett Vitézy majd a hosszabbítás hajrájában fordított Apu?
Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 23:15
1/13 anonim válasza:
Mi köze van Farkasházy Tivadarnak a budapesti főpolgármester választáshoz?
Illetve miért hívsz egy 48 éves politikust apunak, feltéve ha nem a fia vagy(?).
2/13 A kérdező kommentje:
Ha nem érted az összefüggést, akkor jó éjszakát kívánok.
2024. jún. 23. 23:31
4/13 A kérdező kommentje:
Most vezessem le? Mindkettő az ellenkezőjének szurkolt és úgy állt a dolog ahogy nekik jó. Aztán a végén mindkettő csalódott.
2024. jún. 24. 00:01
5/13 anonim válasza:
Nem értem. Farkasházi a heti hetedben szerepel. Puzsér az önkényes mérvadóban. Vitézy pedig egy független főpolgármester jelölt volt idén.
Ma nyert a magyar válogatott. Hol itt az összefüggés. Kérlek vezesd le, nem értjük a kérdést.
6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg érted. Nyugodalmas jóéjszakát.
2024. jún. 24. 00:13
7/13 anonim válasza:
Amúgy nem értem… nem fog tovább jutni a válogatott, minek ennyire örülni.
8/13 anonim válasza:
Tehát mindenképp örül Teddy, mert ez az 1 gól édes kevés. :)
Cia-cia Skócia
Cia-cia Skócia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!