Budapesten is kifütyülték Zelenszkíj a Rod Stevart koncerten. Etikus ez?
Rod Stewart a legnagyobb slágerét Ukrajnának és Zelenszkijnek ajánlotta az MVM Dome-ban tartott mai koncertjén. Stewart kék és sárgába öltözött, ukrán katonák, elpusztított ukrajnai városok képét mutatta a kivetítőn a koncert alatt. A szám végén a zárókép Zelenszkij volt – ezt a magyar közönség nagy része pfujolással és kifütyüléssel fogadta.
Június 14-én egyébként hasonló jelenet zajlott le Rod Stewart egy másik koncertjén a lipcsei Quarterback Immobilien Arénában, amikor Zelenszkij képét kivetítették a mögötte lévő nagy képernyőre [link]
Legyen meg a zenész akarata. Ha már tetszik a zenéje és elmentek tartsák tiszteletben. Nemde?
Én is biztos kifütyültem volna, bármelyik odalt is kezdi el reklámozmni. Koncertre nem való a politizálás, ha fizetek egy jegyért, hogy élőben lássam, hallgassam a dalokat, akkor nem szeretnék semmilyen más, főleg nem politikai témát a koncertre.
Nyugodtan elmondhata a véleményét egy interjúban, vagy kirakhatja a netre kérdezés nélkül is, de koncerten a zenére koncentráljon. Öregségére meg jó dolgában neki is kezd elmenni az esze.
A Putyini konteókon növesztett gombák országában ezen nincs mit csodálkozni. Mint ahogy ahhoz sem, hogy a Putyinista AfD által dominált volt NDK-ban ez a reakcio.
Szerintem sem optimális egy koncerten ilyen nyíltan politizálni, de egy országa megmaradásáért küzdő, egy brutalis agresszióval szemben kiálló európai vezető akkor sem érdemel kifütyülést.
Etikáról meg a mai Magyarországon ne beszéljünk. A társadalom többsége pont annyira etikus mint Orbán Viktor és bűnbandája.
22: "agresszióval szemben kiálló európai vezető akkor sem érdemel kifütyülést."
ne zavarjon hogy Rod Stewartot fütyülték ki. ja és grat az orbánozáshoz.
látom te lábon kihordod az agyhalált.
Nem lehet tudni, hogy az opciók a fő kérdésre vonatkoznak-e vagy a kifejtés végén feltettre!
Én is fütyültem volna! És tudod, hogy miért?
Mert egy nemzetközi turnéra súlyos hiba egy világhírű előadónak politikát csempésznie a produkciójába! Ezért!
Az emberek, akik jegyet vesznek egy koncertre, az előadó kisugárzására, produkciójára, rég nem hallott dalaira kíváncsiak - és nem arra, hogy a pillanatnyi politikai vagy szexuális orientációja milyen az előadónak!
@nehai_amator_zenesz
Rodli Stewienak is nyilván elmentek otthonról ahogy korosodik.
Így járt az aki belevitte a politikát.
Ámbár azt sem értem miért kellene mindenkinek a takonyszínű kokós előtt hajlongálnia.
Szopkodjátok csak a zenebohócot.
Most úgyis ez a "demokrácia" egyik mérője.
Aztán majd más lesz a mérő, mást fogtok isteníteni, és másra, másra nyáladzani, drukkolni. Elfelejtve, hogy volt egy bohócbáb is. Hiszen akkor a "norma", mint írtam más lesz, és jó, engedelmes birkaként az ő nevét bégetitek.
"szerintem ezt nem rod steward találta ki, hanem akik szervezik a koncertjét."
Igazad lehet. Ebben az esetben meg azokat kellene melegebb éghajlatra küldeni!
“akkor a "norma", mint írtam más lesz, és jó, engedelmes birkaként az ő nevét bégetitek.”
Lásd Fideszbirkák: amikor Orbán még elítélte Putyin expanzióját (2008, Grúzia), akkor minden fideszes russzofób volt, aztán ahogy a főnök 2009-ben, a Moszkvai útja után megtért a cárjához, rögtön putyinimádóvá vált az összes birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!