Liberális öröm az ürömben, hogy az angolok kifütyülték a magyar himnuszt?
Nyilván hatalmas tragédia, hogy a magyar (=Orbán) válogatott legyőzte az angolokat liberális szemszögből. De az jó hír, hogy kifütyülték a magyar himnuszt az angolok? Mivel a magyar válogatott nem akart letérdelni a BLM előtt, ezért rasszista homofóbokként ki lettek fütyülve.
Az angolok mint köztudott fejlett demokratikus liberális nyugat-európai nép, tehát nyilvánvaló, hogy mindenben csak igazuk lehet (liberális szemszögből nézve). Így ha a liberális nyugati angolok is kifütyülték a magyarokat az bizonyítja, hogy tombol a fasizmus Magyarországon (=Orbán) és egész Európa miattunk szégyenkezik.
Ez öröm, nem? Így most lehet egy jó szaftosat orbánozni, nem?
Nem provokáció.
Aki szereti provokáció az gondoljon arra amikor francia pezsgőt bontottak örömükben a liberálisok amikor a franciák elverték a magyar válogatottat
3.
Tehát akkor nyugodtan viselkedhetek suttyóként a suttyó cigányokkal?:)
kérdező, kissé eltorzítod a valóságot :D
szerinted egy liberális ember mit foglalkozik focival? :DDD
csak itt a gyakoris vergődésből tudjuk h volt egyáltalán valami "nagy mecss" a napokban :D
A baloldali ember nem a focival foglalkozik, hanem arra vár, hogy Orbánozhasson és stadionozhasson.
Ha nem jön be és jól megy a magyar válogatott, akkor hirtelen már nem néznek focit és kussolnak. Ha az angolok fütyülnek ki minket, akkor az helyénvaló és megérdemeltük, mert csak a fideszbirkanáci népet fütyülték ki.
A libsi egyszerű lény, mint a faék, könnyű megetetni.
Csak csinálják azt, amihez értenek: veszítsenek négyévente. Felőlem aztán hisztizhetnek túlórában a reddit hungaryn.
#9 Örülök neki, hogy ilyen okos vagy. Kérlek magyarázd el nekem, egyszerű faék libsinek az alábbi helyzetet.
Adott ugye a rezsicsökkentés és a hatósági árazás, ami védi a családokat. De mellé kapunk 27% áfát, a kormány kisegíti a szolgáltatókat közpénzzel, így lényegében szerintem ugyanúgy az emelt árat fizeted. Csak nemcsak a sajátodat, hanem kollektíven mindenkiét. Azét is, aki fűti a garázsát, meg folyamatosan járatja a klímát. Én, mint faék egyszerű libsi azt mondanám, hogy a hatósági árazás eltörlésével, az áfa csökkentésével és a piaci torzulás lekövetésével az átlag polgár jobban jár. Hiszen így a fogyasztáshoz mérten fizetnék, és a gazdasági versenyhivatalnak lenne munkája vele, hogy az áfát ne írják át a boltok a saját hasznukra, nem nekem.
Légy szíves magyarázd el nekem, hogy miért van téves következtetésem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!