Magyarországon miért lett ennyire megosztó téma a futball, hogy egyesek a válogatott ellen szurkolnak?
Olaszországban pl. ez elképzelhetetlen lenne, hogy egy átlag olasz a saját csapata ellen drukkoljon, mert neki nem tetsző párt van hatalmon.
Elképesztően beteg társadalom vagyunk ebből a szempontból is...
Az Aranycsapatnak voltak ultrái, akik majmozzák a fekete játékosokat?
Lehet nem tud valaki ezzel a "kultúrával" azonosulni.
Az Aranycsapat szurkolói négereket max. fényképen láthattak több okból kifolyólag is...
A szurkolói rasszizmust én sem helyeslem nyilván.
#10 "Nem állítottam, hogy mindenki, aki nem kormánypárti, az ellenszurkoló."
Én sem mondtam, hogy ilyet állítottál, te csak azt állítottad, hogy aki a hazája ellen szurkol, az nem szimpatizál a hatalommal. Miért is kellett ebbe a kérdésbe egyáltalán belevinni a politikát?
Az nem válogatott ellenesség, hogy nem támogatom olyan törekvések finanszírozását, amelyek a társadalmi hasznukat tekintve nem térülnek meg semmilyen szinten, ráadásul aránytalanul magas költségeket emészt fel az elért "eredmények" szintjén! Egy buznyákkal sem támogatnám azt, amit ma Magyarországon "labdarúgásként" aposztrofálnak!
Nem azzal van a probléma, hogy vannak, akik szeretik, művelik a labdarúgást, hanem azzal, hogy a bénázást olyanokkal fizettetik meg/ki, akiknek viszont semmi köze a falábúak gyülekezetéhez! Lehet focizgatni - saját zsebre, - de senki ne várja, hogy ujjongjak a fényévenként elért 0-0 -áknak és 2:0-áknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!