MP-t ez a diszkós dolga ki fogja nyírni vagy semmiség?
Az eddigi botrányai mind a propaganda által csináltak, vagy legalábbis felfújtak voltak. De ez a diszkós úgy tényleg gáz. Nem kicsit, nagyon. És ezáltal az eddigi média által kreált botrányait is sokkal többen el fogják hinni. És a propaganda tolni fogja ezerrel a 26-os választási kampányban.
Sajnos így már kevés a remény arra, hogy vele meg lehet nyerni a választást.
#15: "Meg azt senki nem vette eszre hogy miota elokerult azota semmiert nem vallalt feleloseget ? mindeg mas a hibas !"
Nem, nem vettük észre. Idézet a tegnapi bejegyzéséből:
"Ember vagyok, hibáztam.
Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam."
Aranyos ha bevallotta... akkor MONJON LE a volt felesege is megtette !!
es meg nala komolyabb emberek is !!???
Nem ez fogja kinyirni. Sőt, nem fogja kinyrni semmi, mert már eleve ki van nyírva.
Az igazság és a világosság mindig diadalt arat, a jó győzedelmeskedik, ez már meg van írva az idők kezdete óta!
#17: Ne hasonlítsd ahhoz, amit a felesége művelt. Egy gyerek meghalt, ő pedig közreműködött a kegyelem megadásában. Magyar Péter ezzel szemben bulizott egyet és felült egy ócska provokációnak. Az elég baj, ha nem érzed az eltérő súlyát a kettőnek.
Viszont kerülnie kell az ilyen helyzeteket minden politikusnak, abban egyetérthetünk. Meglátjuk, hogy mennyire tanul az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!