MP-t ez a diszkós dolga ki fogja nyírni vagy semmiség?
Figyelt kérdés
jún. 22. 11:52
1/29 anonim válasza:
Tudod, minket becsületes embereket nem érdekelnek a fideszes provokátorok.
És le fogjuk váltani a NER*t.
2/29 A kérdező kommentje:
1 Én is azt szeretném,hogy ne legyen ebből semmi...
jún. 22. 11:54
3/29 anonim válasza:
Az, hogy bulizni jár, és nem hagyja magát a provokátoroknak? Még dob is a népszerűségén.
Persze ez a Fidesz-DK begyöpösödött vén nyuggereinek ez nagyon fáj.
4/29 anonim válasza:
3-
""nem hagyja magát a provokátoroknak?""
Milyen provokátorok voltak ott?
5/29 anonim válasza:
6/29 anonim válasza:
Szerintem sokat ártott neki, és az a baj, hogy nem veszi észre, hogy miért. Mert először is, aki ilyen pozícióra vágyik, az nem jár ilyen helyre. Másodszor pedig annak tűrnie kell a kritikát és a provokációt.
7/29 anonim válasza:
Egy normális miniszterelnöknek, vagy miniszterelnök jelöltnek színházba és operába illik járnia, nem pedig kuplerájba és focimeccsre, ahol ki van téve a provokációnak.
8/29 anonim válasza:
Ha most nem megy elkezeltetni magát akkor lesz ennél durvább sztorijai is. Az fogja kicsinálni.
9/29 anonim válasza:
10/29 anonim válasza:
Szerintem annyi lesz a jelentősége, hogy a jövőben sokkal jobban oda kell figyelnie. Ha tanul belőle rendben van, ha nem, akkor újabb támadásokra számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!