Vitézy Dávid miért nem népszerű a fiatalok között? És miért nem tud annak ellenére, hogy szakértőnek vallja magát úgy slayelni, mint Christmas Daddy?
Figyelt kérdés
jún. 17. 22:04
1/15 anonim válasza:
Mert Gyurcsány embere. És a fiatalok átlátnak a szitán.
2/15 anonim válasza:
Ő egy közlekedési szakember. Miért gondolják sokan, hogy egy főváros vezetése az csak közlekedési kérdésekből áll? A fiatalok nagy része megérti ezt, a többiek meg szajkózzák a szakemberesdit...
4/15 anonim válasza:
Mert a fiatalok többségének, (tisztelet a kivételnek) a lázadó hozzáállás a dolgokhoz mindig fontosabb mint az építő jellegű. Ez amúgy biológiailag normális egy bizonyos korig. Apu szekta ezért sikeres. Majd kinövik, valószínűleg fiatalon és is az apu szekta része lennék.
5/15 A kérdező kommentje:
Slay Apu
jún. 17. 23:36
6/15 anonim válasza:
#2!
Jól felmondtad a Karácsonyista propagandát.
Ezzel szemben a valóság kicsit árnyaltabb:
"A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Gazdaságtudományi Karán 2010-ben közgazdász végzettséget szerzett regionális település- és területfejlesztési szakirányon."
Feltenném a kérdést: Miért gondolják sokan, hogy egy főváros vezetésére egy szociológus alkalmasabb, mint egy regionális település- és területfejlesztési szakirányon végzett közgazdász, aki mellesleg még közlekedési szakember is?
7/15 A kérdező kommentje:
Én is szociológus fogok lenni, mint Apu
jún. 17. 23:45
8/15 anonim válasza:
7!
Aki semmihez nem ért, az elmegy muciológusnak.
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem ő a példaképem és ez a legkevesebb.
jún. 18. 00:26
10/15 anonim válasza:
Nem veszítek észre hogy trollkodik? Unatkozik szerencsétlen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!