Magyar Péter nemrég azt nyilatkozta, hogy jobbulást Karsai Dánielnek. Erről, zúgott a média. Erre pár napra rá, kiszívárog egy videó, ahol az egyik megafonostól alias Szakács Istvánról, ahogy ócsárólja Karsai Dánielt. És most róla harsongnak a hírek.
Ez megint arra utal számomra, hogy Magyar a Fidesz embere. Hisz, pont jókor jött ez neki.
Nektek nem furcsa ez az egybeesés?
jún. 16. 18:28
1/10 anonim válasza:
Nem tudom , ki az a Karsai Dániel?
jún. 16. 18:30
2/10 anonim válasza:
"Ez megint arra utal számomra, hogy Magyar a Fidesz embere."
Ez nyilvánvaló volt az elejétől fogva. Azt nem értem, hogy ilyen kevesen látták ezt, és simán bedőltek a propagandának.
jún. 16. 18:31
3/10 anonim válasza:
Vitézyt és Magyart is Orbán indította .
jún. 16. 18:33
4/10 anonim válasza:
Ner lovag mindkettő.
jún. 16. 18:33
5/10 anonim válasza:
Karsai haldoklik, lehet, hogy napjai vannak hátra, rendszeresen benne van a hírekben.
A jövőt meg nem ismerjük, ezért semmi rosszat nem látok abba bele, hogy bárkinek jobbulást kívánok.
jún. 16. 18:44
6/10 anonim válasza:
Nem vagy tisztában a hangfelvétel jelentőségével, és hogy több milliárd ellenére Tisza 30%< míg a fidesz 50% alá zuhant. S a fidesz fejesek fejére amikor a bálnából jelentkeztek, nem volt öröm az arcukon.
jún. 16. 18:58
7/10 anonim válasza:
Azért égetik az adófizetők milliárdjait magyarpéterezős lejáratós kampányra mert annyira azt akarják, hogy ő győzzön bárhol is.. Indítok egy téglát, valakit aztán csomó pénzt belefektetek az akadályozásába nehogy nyerjen... Bár te a fidernyákos 0 logikáddal ezt fel sem foghatod
jún. 16. 19:07
8/10 anonim válasza:
ma 18:44
A jobbulást előtt még kb. hülyének nézte egyenes adásban. Plusz a jobbulást is lehet úgy mondani, hogy nem gondolod komolyan.
jún. 16. 19:30
9/10 anonim válasza:
A fidesz televan ilyen érzéketlen bunkókkal és tolvajokkal ezért soha nem szavaznék rájuk. Hajrá Tisza! 26 ban ti nyertek csak így tovább. Szegény Karsainak meg azt kívánom hogy a Jóisten adjon neki megnyugvást és fájdalom mentes életet.
jún. 16. 19:53
10/10 A kérdező kommentje:
7
Én Tiszára szavaztam. De azért figyelek.
Nem szeretném ha egy nagy atveres részese lennék, mert sajnos kinezem ezekből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!