A balosok miért ennyire sportellenesek?Miért kárörvendőek,amikor kikap a válogatott?
Figyelt kérdés
Látom a Telexen és a 444-en a kárörvendést, stadionozás és a röhögő reakciókat. Vajon mennyire kell lelkileg sérültnek lenni, hogy a saját országod csapata ellen szurkolj csak azért, mert Orbán szereti a focit?
Szánalmas.
2024. jún. 16. 12:41
11/25 anonim válasza:
Engem nem zavar ha nyernek se ha vesztenek. Én csak nem értem miért van ekkora jelentősége ennek a sportnak.
13/25 anonim válasza:
Mert a saját, elcseszett életükre keresnek önigazolást. Ha kikap a válogatott, akkor tudnak egy jót károgni. Ennyi öröm van az életükben.
14/25 anonim válasza:
Mert birkák és sokkal fontosabb nekik, hogy visszaböfögjék a vezetőik mondatait, minthogy örüljeneka sikernek.
Nézd meg a 3-as valóságtagadó választát. Nem tűnt fel neki, hogy sosem jutottunk ki sorozatban annyiszor az EB-re, mint mostanában.
15/25 anonim válasza:
Úgy beszéltek, mintha csak Magyarországon létezne a foci, vagy csak nálunk lenne népszerű. Csak szólok, külföldön sokkal nagyobb üzlet a foci és sokszorosát kapják a külföldi focisták a mieinknek. Az nem böki a csőrötöket? Nem értem, minek kell mindenért rinyálni.
16/25 árokpart válasza:
15-ös Csak éppen külföldön mármint tőlünk nyugatabbra az átlagos ember sem annyi pénzt keres mint Magyarországon. Ráadásul a fejlett államokban nem az állam dotálja a focit, hanem magánklubbok vannak. Kapitalizmus van tessék egy szponzort keresni és nem az állam jelentős pénzét erre költeni.
17/25 anonim válasza:
A Fideszeseknek miért csak a Foci bámulása jelenti a sportot?
18/25 anonim válasza:
"külföldön sokkal nagyobb üzlet a foci"
Végre egy mondat, amiben nem hazudsz. Külföldön a foci ÜZLET és nem államilag támogatott miniszterelnöki hobbi ;)
19/25 anonim válasza:
18# Miről beszéltek? A Fradit pl a Telekom, meg a Gazprom támogatja.. Ezek tudtommal nem az állam..
20/25 anonim válasza:
Mennyire kell ahhoz lelkisérüktnek kenni, hogy vki a focihoz társítsa a magyarságtudatát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!