Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok miért ennyire...

A balosok miért ennyire sportellenesek?Miért kárörvendőek,amikor kikap a válogatott?

Figyelt kérdés

Látom a Telexen és a 444-en a kárörvendést, stadionozás és a röhögő reakciókat. Vajon mennyire kell lelkileg sérültnek lenni, hogy a saját országod csapata ellen szurkolj csak azért, mert Orbán szereti a focit?

Szánalmas.

jún. 16. 12:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Csak balos lehet aki utálja a focit? 🤔
jún. 16. 12:43
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Mert ti nem vagytok kárörvendőek?
jún. 16. 12:46
 3/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem a válogatott sikertelenségének örülnek, hanem annak, hogy Orbánék szerint azért lett egy rahedli stadion építve, mert attól jobb lesz a foci, közben meg nem.

A másik dolog, hogy focistáink nagy többsége ingyenélő, 1,5 millió forintokat vesznek fel havonta adómentesen a semmire, igazán reális elvárás lenne ezek után, hogy legalább nyerjenek...

jún. 16. 12:58
 4/24 anonim ***** válasza:
85%

Hol láttad a kárörvendést?

Most megnéztem, de én nem látom. (FB-ra X-re nem járok)

Ezeknek egyáltalán van komment szekciója?

jún. 16. 12:59
 5/24 anonim ***** válasza:
10%
Nem sport ellenesek hanem magyar ellenesek. Annak örülnek, ha népünknek rossz :)
jún. 16. 13:10
 6/24 anonim ***** válasza:
24%
Én sem értem.. Tegnap is volt itt egy kárörvendő kérdés. Az ilyenek mit éreznek? Szánalmas..
jún. 16. 13:12
 7/24 anonim ***** válasza:
83%

Én Orbánellenes vagyok de magyar sikerpárti.

A kettő nagyon nem ugyanaz.

Jobboldali nemzettestvéreinknél látok egy vakhitet amit Orbán terjeszt hogy a baloldaliak liberálisok hazaárulók és nem is magyarok, ezzel én úgy látom pont ők a magyarellenesek mert az ország felét kirekesztik az országból.

Ilyen az amikor az uralkodó elit fordul a saját népe ellenében a hatalom megtartása érdekében.

jún. 16. 13:14
 8/24 anonim ***** válasza:
83%
Igazából leszarom a focit, akkor is pazarlás lenne ha nyernénk... Ostobaság...
jún. 16. 13:24
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem jobbos-balos kérdés, hanem kormány-ellenzék. Ahogy a kormánypártiaknak minden rossz, ami ellenzéki oldalról jön (pl "zöld"politika, euro bevezetési igény, genderelmélet) ugyanúgy az ellenzékieknek is minden rossz, ami a kormányoldalról.

A "sportmánia" a kormányoldalról jön, így bárminemű sporteredményt (legyen meccs, vagy ha valami sporteseményt rendez az ország) csak negatív lehet ellenzéki oldalon a narratívája. Hozni illik a "minek kell ez?", "megérdemeltük, hogy kikapjunk", "csak azért nyertünk, mert szerencsénk van" és stb kommentárokat.

Ha például a kormánynak az lenne az egyik mantrája, hogy minden tetőre napelemet kell rakni és fákat kell ültetni azt szidnák. "Drága", "Ma nem is sütött a nap, megérte..." "Ki fogja locsolni a fákat?" .

jún. 16. 13:29
 10/24 A kérdező kommentje:

Hol láttam a kárörvendést?

Telex,444 facebookos oldala, Telex YouTube csatornája... Gúnyolódó kommentek, röhögő fejek.

A válogatott többsége külföldön focizik, szóval vicces azt felhozni, hogy az Nb1-esek "ingyen élnek".

Nem, nem élnek ingyen, az Nb1-es szintig is küzdeni kell.

jún. 16. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!